Om dsflugfiske.se

Dsflugfiske.se är ett projekt som drivs av Daniel och Samuel (därav namnet dsflugfiske.se).
Vi delar en stor passion i livet – njutningen av att stå vid ett vatten med vakande fisk framför sig och med ett flugspö i handen. Flugfiske för oss handlar om så mycket mer än att fånga fisk – möten med människor, humor, kamratskap, att dela en passion tillsammans med någon annan, lugnet i naturen, adrenalinet i blodet, vinterns planering inför nästa säsong, flugbindning, att fånga just den där specifika fisken och så mycket mer som inte går att beskriva utan att själv ha upplevt det. Hela denna mix av känslor och levnadssätt försöker vi förmedla via vår blogg – men framförallt via våra filmer. På vägen hoppas vi att du som besökare snappar upp något nyttigt eller drar på smilbanden åt något av våra tafatta försök till skämt…
Vårt fokus mot film tar en allt större plats i det vi gör. Det är också det vi vill ska vara unikt med dsflugfiske.se – hos oss ska du hitta flugfiskefilmer med värme och humor som håller en bra kvalitét.
Dsflugfiske.se är idag ett hobbyprojekt och tiden vi lägger ner på detta är begränsad till vår semester och fritid.

Vi söker för närvarande efter partners och sponsorer som vill vara med och stödja nuvarande och framtida projekt, kontakta oss gärna för mer information.

Flugfiske Om dsflugfiske.seDaniel

daniel@dsflugfiske.se

Daniel känner Samuel via sin sambo Frida, som är syster till Samuels fru Linda.Flugfiske Om dsflugfiske.seSamuel

samuel@dsflugfiske.se

Samuel känner Daniel via sin fru Linda, som är syster till Daniels sambo Frida.

Kommentarer inaktiverade.