Månadsarkiv: mars 2014

I final av Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013

OS är slut.
Mello är över.

Det är nu de riktigt prestigefylda tävlingarna tar vid. Hockeyslutspelet är igång och de åtta finalisterna i Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013 är utsedda!

Flugfiske I final av Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013

Idag presenterade alltså FishEcos de åtta finalisterna i tävlingen Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013, och vi är överransaknde en av bloggarna som är i final! Sinnessjukt kul och oväntat från vår sida!

Självklart är vi på plats på mässan på lördag, hoppas vi får chansen att snacka med så många som möjligt då. Kom gärna fram och snacka lite om ni ser oss. Går vi förbi dig så är det inte för att vi är dryga, eller jo, kanske nu när vi är ”kändisbloggare” så skulle det kunna vara just därför. Men låt inte det stoppa dig att hugga tag i oss och snacka lite skit när vi ändå har möjligheten till det!

Låt nu bästa blogg vinna på lördag (och HV ta SM-guld senare i vår)!

Tack alla som läser vår blogg, ser våra filmer och ev. nominerat oss till Sveriges bästa sportfiskeblogg 2013!

Publicerat i flugfiske Övrigt | Etiketter flugfiske , , | 201 kommentar

Vi har fått möjligheten att låna hem två bindstäd från vår partner Fly-Dressing – ett Stonfo Kaiman samt det nya städet från Marc Petitjean, Swiss Vise Premiere. Det resulterade i en video där jag går igenom dessa städ samt Tiemco Solid Vise Heavy Duty. Då alla städen är riktigt bra går jag in på olikheterna samt mina tankar kring dem. Se det som en hjälp om du funderar på något av dessa bindstäd.

Publicerat i flugfiske Flugbindning | Etiketter flugfiske , , , , | 168 kommentar