Flugbindningshörnan färdig!

Min ”flugbindningshörna” bestod fram tills nyligen av en stor verktygslåda fullpackad med allt material (det som inte fick plats förvarade jag i plastpåsar). Varje gång man skulle binda fick man dra fram lådan, slänga fram det material man behövde för att sedan packa ner allt igen (i bästa fall – vanligast var att meterialet fick ligga framme och skräpa istället).
För lite drygt en månad sedan påbörjade jag projektet med att fixa iordning en dedikerad plats för flugbindningen. Utgångspunkten var att flugbindningshörnan skulle motsvara nedanstående krav:

 • Allt material skulle vara lättåtkomligt
 • Bra ljus
 • Ta relativt liten plats
 • Se helt ok ut då det är i ett av våra ordinarie rum
 • Inte kosta speciellt mycket

Basen fick bli ett litet skrivbord vi hade över från Ikea.
Materialet ville jag ha upp på väggarna runt skrivbordet så att jag enkelt kan plocka det jag behöver. Valet föll på två verktygstavlor som jag målade i vitt. Mycket kärlek la jag ner på vad jag hängde var – det jag använder absolut mest måste vara enklast att ta (dt.ex. därför mina tuppnackar hamnade i sweetspot till vänster om skrivbordet).
Från början hängde jag även upp verktygen på tavlorna men det blev varken snyggt eller speciellt bra då vissa verktyg inte gick att hänga i krokarna (t.ex hairstackern). Jag valde då att köpa ett verktygsställ som jag kunde ha på skrivbordet istället.
Hittade efter intensivt googlande några trådrullehållare i en amerikansk sybutik som var precis vad jag letade efter. Där hittade jag även en ful men smidig skräpuppsamlare som jag la med i beställningen. Idag fick jag sista pusselbiten på posten – trådrullehållarna!

Så här kommer en orgie i bilder från min flugbindehörna. Har ni frågor så posta en kommentar!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!

Flugfiske Flugbindningshörnan färdig!Det här inlägget postades i Flugbindning, Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

230 svar till Flugbindningshörnan färdig!

 1. Vart riktigt snyggt!

 2. Samme skriver:

  Avancerat!! Snyggt. Dax att börja binda lite då..

  • Daniel skriver:

   Jo, de är ju ”bara” de oxå… Men måste ju få till lite spännande saker inför måndag. Iaf.

 3. riktigt snyggt. vad är de för städ du använder?

 4. Ett tiemcostäd, osäker på vad modellen heter

 5. Mathias Wiklander via Facebook skriver:

  Såg bra ut det där, måste ta och färdigställa min med

 6. Vore kul att se resultatet sen!

 7. Philip happe skriver:

  De blev jue riktigt snyggt :)

 8. Henrik Hellgren skriver:

  Bra jobbat, ser riktigt fint ut!

 9. Daniel S skriver:

  Läckert! Var hittade du verktygshållaren?

 10. Niclas Andersson skriver:

  Mycket fint upplägg! Jag väntar på dotterns flytt. Sedan ska jag fixa min hörna.

 11. Alexander Madsen skriver:

  Redit snyggt!

 12. Daniel Lind skriver:

  Fin ordning du har. Jag vänder en stor fiskelåda uppåner på kökssbordet varje gång så jag får bannor från min sambo när hundarna dansar runt fjärdrar runt hela huset.
  Vart har du fått tag på trådrullehyllan/väggen/hållaren? gjort den själv?
  Mvh Daniel

  • Daniel skriver:

   Jag gjorde precis som du. Funkar faktiskt bra egentligen, men man får räkna med lite klagomål från övriga familjemedlemmar…

 13. myntra coupons skriver:

  This is certainly somewhat legal time as improved around the blog page. Truly appreciate talking about somewhere around.

 14. This is certainly remarkably applicable period as greater around the blog site. Delight in speaking of about.

 15. Sacoche Louis Vuitton Pas Cher

  Louis Vuitton Femmes Sacs à main Pochettes est un favori de la haute-Fliers femmes, version simple, ce Sac Louis Vuitton Pas Cher Femme est très créatif et le design d’ouverture pratique, Louis Vuitton En Ligne fournissent les grands sacs de capacité.…