Månadsarkiv: mars 2013

Dags att flytta hem närmare fisket

Efter fyra år i Stockholm är det nu dags för mig (Daniel) att flytta hem till Jönköpingstrakterna igen. Mycket har hänt under dessa fyra åren på DS Flugfiske! Det geografiska avståndet har dock gjort att vi har fått planera allt vi gjort på ett sätt som kan vara svårt när det handlar om flugfiske – på förhand är det svårt att pricka in Vulgatan eller den där Baetis-kläckningen vi skulle vilja få på film. Redigering osv. har vi fått ta under helger planerade långt i förväg. Naturligtvis har detta inte varit helt optimalt för det vi vill att DS Flugfiske ska producera.

Nu går flyttlasset i juni och därefter kommer jag och Samuel att bo knappt 1 km ifrån varandra, så vi hoppas att sommaren och hösten kan bjuda på en hel del kortfilmer och mer frekvent uppdaterande. Dessutom hoppas vi kunna sammanställa vår första långfilm under året – något att se fram emot under nästa vinter!

Kan även meddela att flugbindningsgrejerna är framtagna för att fylla upp årets flugboxar, så kommer lite bindning inom kort också här på bloggen.

Publicerat i flugfiske Övrigt | 10 kommentar

När kommer våren igentligen!!!

20 minusgrader på morgonen och snön bara fortsätter falla. Inspirationen är i botten som ni antagligen har märkt. Det har varit fullt upp med massa annat nu för båda oss och bloggen har tyvärr hamnat lite på efterkälken. Men detta ska vi såklart försöka ändra på snarast.. Om det bara kunde bli lite bättre väder ute ed så inspirationen kunde stiga.. Vi har de senaste veckorna planerat, spånat på manus och musik till vår kommande Norge-film som spelades in i sommras. Vi kommer även i år besöka Norge för att få en fortsättning på vår film där. Sen kommer vi antagligen att dela upp det hela i två filmer men det får vi se lite när vi sätter oss ner för att klippa ihop allting.

Men vi ska såklart försöka att lägga så mkt tid som möjligt här på bloggen med diverse kortfilmer och bindbeskrivningar med. Så om ni bara håller ut ett par veckor till så ska vi nog vara i form igen.
MVH
DSflugfiske

Publicerat i flugfiske Övrigt | 5 kommentar