Tiveden Bucklan uppdaterad!!

Nu när snön ligger som tjockast så kan man ju bara inte låta bli att drömma om vad som komma skall, så fort graderna höjs och kläckningarna sätter igång så är det dax att ge sig ut igen.
Ett av de stående resorna varje år är ju den berömda Tiveden-cup helgen där vi kämpar om den fantastiska Tiveden-cup pokalen. Detta är en pokal som smiddes till av händiga Daniel år 2009 och har varit med sen dess, dessvärre har den inte uppdaterats sedan första året så jag satte mig idag och stansade skyltar med vinnaren varje år och även en liten skylt till skaftet där det står Tiveden Cup på. Här är lite bilder på den

Flugfiske Tiveden Bucklan uppdaterad!!
Den Ståtliga pokalen för Tiveden-cup

Flugfiske Tiveden Bucklan uppdaterad!!

Här är alla vinnarna med namn, fiskart (R= Regnbåge Ö= Öring), Kg och år…..Det här inlägget postades i Tiveden och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar till Tiveden Bucklan uppdaterad!!

  1. Otroligt vacker hur anmäler man sig till cupen?? :-)

  2. det är två bloggare som lägger upp filmer från deras fiskeresor o en hel del flugbindning

  3. Nej nej jag menar tiveden bucklan:-) dom vet man vilka det är…

  4. Hahaha. Tiveden cup handlar om att jag ska kunna bevisa varje år att jag är bättre på flugfiske än daniel lyckas inte varje år
    Det började som en trevlig fiske tur med vår gemensamma svärfar men har genom åren utvecklats till en hård kamp om att ta den största fisken. De tävlande brukar vara jag, daniel, adam (hans bror) och gunnar (svärfar). Inhopp från daniels far brukar också ske och i år ska nog min farsa med med.. Vi får se hur det går den 9:e maj.

  5. Nä. Egentligen handlar det ju om hur mycket större fisk än Samuel jag kan få… /Daniel