Film från kvarkasjön!

Ja nu hade ju jag (Samuel) tänkt att komma ut på lite sent höstfiske här i förra veckan men det tog en helt annan vändning för mig.  Jag kan glädjande berätta att jag fick en dotter den 16.e oktober!! Så nu tar det väl bara några år innan jag kan köpa ett litet rosa flugspö till min lilla flicka =) Så nu tar det väl en liten stund tills jag står vid vattnet igen.

Jag passar iallafall på att lägga ut videon från vårat fiske i Kvarkasjön i Hökensås för ett tag sen..

Flugfiske Film från kvarkasjön!
Här har vi en blivande flugfiskedrottning!!Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 svar till Film från kvarkasjön!

 1. Jonas skriver:

  Fan va kul Samuel Årets fångst?!!

  Grattis!!

 2. Jolle skriver:

  Grattis samuel! Hoppas allt gick bra,

 3. Grattis till dottern samuel!

 4. Mange (vistakulle) skriver:

  Grattis Samme! Det hade jag ingen aning om? Flugfisket i all ära, men det där är bra mycket större :) Kan också tillägga att så lite som jag flugfiskat detta året, sen vår lille kom har inte hänt på 15 år ! Han är 10 mån nu:) Men du har säkert en snäll flickvän som förstår hur viktigt det är att komma ut till sjön/strömmen och slänga ut en Vulgata/rocken när det vakar :):):) Grattis till er bägge och ta hand om mini :)

 5. Ulf Johansson skriver:

  Gratulerar… men… ett ROSA spö?

 6. Daniel om du behöver en ersättare för Samuel ställer jag gärna upp!

 7. Men då får du fiska lika illa som Samuel – så räkna inte med att få fisk ;-)

 8. Ulf Johansson skriver:

  Aaa. … pojkar blått spö, fiskar med fluga.

  Flickor rosa spö, fiskar med rosett.

  Fattar…. :D

 9. [...] lästa inlägg som publicerats under 2012Aldrig utan min foam puppa!Rackelhanen – variantFilm från kvarkasjön!TF-puppan!Bind en giftig CorixaSpent-SpinnerSkalbaggemönsterDaniels Husmask 2012Gul forsslända i [...]