En liten trip till baltak.

Daniel och jag har tänk att försöka klämma in en tripp till baltak nästa helg, då han ändå är nere i Jönköpingstrakterna. Jag känner mig väldigt peppad inför detta och tog en sväng dit i veckan som var för att reka läget lite. Det blev en väldigt kort sväng men det var väldigt kul att få komma ut och kasta lite igen. Det har varit lite mycket renovering hemma nu ett tag, typ ett halv år =), och alldeles för lite fiske.
Vattenståndet var verkligen perfekt och vattnet var klart och fint. Jag hade hela zon 1 för mig själv. Eftersom jag bara hade ett par timmar på mig så orkade jag inte sitta och vänta på att någon fisk skulle börja vaka så det fick bli tjeknymf-fiske för hela slanten. Två väldigt fina öringar kunde landas i håven och sen tappade jag även tre livliga bågar som lyckades slita sig efter en stunds drillning. Jag får väl skylla på att jag inte fiskat på ett tag så jag var lite ringrostig i mothuggen. Men det kändes som en bra rek för vår tripp nästa helg. Fortsätter vädret som det gör så kan det nog bli väldigt bra förhållanden att få fina fiskar..
Vi meddelar självklart hur det gått via bloggen.

Flugfiske En liten trip till baltak.
Härlig Baltak inföding

Flugfiske En liten trip till baltak.
Grunt va det verkligen

Flugfiske En liten trip till baltak.Det här inlägget postades i Baltak, Öring, Regnbåge och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar till En liten trip till baltak.

 1. Sussi Stridh via Facebook skriver:

  Härligt!! :)

 2. Är där på söndag,

 3. Själv sticker jag till Norbyströmmen nästa helg :) skitfiske på oss ;)

 4. Lördag ser det ut att bli för vår del – är någon i Baltak då och ser två puckon med kameror så säg gärna hej! ;-)

 5. Peter skriver:

  Hej! Skönt att se ett nytt inlägg! :)

  Jo, när var du i baltak? Tänkte på att du skrev att det var klart vatten samt att det var ett perfekt vattenstånd. Har inte Baltak blivit drabbat av allt regn som har varit? Ska dit nu nästa helg och hade nästan trott att jag skulle få möta super skitig å med hög Vattenföring?

  Med vänlig hälsning, Peter

  • Samme skriver:

   Hejsan. Jag var där förra tisdagen och konstigt nog har det inte drabbats av den senaste månadens sketväder. Men det kan säkert ha fyllts på lite sen dess.. Men jag tror inte det ska vara några väldiga floder där till helgen.
   Vi drar dit på lördag och fiskar lite.
   Ha det gött

 6. får bli ett nytt försök på söndag för mindel.. har ni några tips för fisket i baltak?

 7. Tydligen ska man köra med tunga grejer då vattenståndet är väldigt högt nu istället… (se senaste inlägget på dsflugfiske.se)

 8. Hej!

  Har själv aldrig varit i Baltak men är riktigt sugen då jag hört så mkt gott om det, och flugfiske i strömmande vatten är ändå något extra.

  Har ni tips på speciellt vassa fiskeplatser där?

  Fortsätt med er grymma sida, den e verkligen bäst! OK om jag länkar till er på http://www.flugspon.se ? Vill tipsa andra om er sida!

  • Daniel skriver:

   Jo, finns några spots som ger ”garanterat fisk” i Baltak, dra ett mail till oss så kan vi ge några tips…

   Fixar upp en länk till dig inom kort på vår länksida! Självklart ok att länka till oss från din sida.

  • Samuel skriver:

   Strömmen utanför fikabordet i zon1 och även hålan längs med vänsterkanten precis ovan bron i zon1 annars så finns det fisk över allt. Försök att vandra runt lite det finns mycket fina sträckor att fiska av.
   Du får gärna länka. Vi ska se till att vi får upp din länk på vår länksida med.
   Ha det gött

  • Daniel skriver:

   Fixat in länken nu på länksidan!