Helt underbar flugbindingsvideo

Hittade en helt biljant flugbindniningsvideo jag bara måste dela med mig av!
Flugbindning goes 80′s – kungen av hockeyfrillor (är det Tom Sellecks okände bror?) binder en Red tag-variant. Bäst är nog ändå de helt smaklösa bakgrundsbilderna som rullar förbi om vartannat. Svårt att beskriva i ord, denna måste ses!

Nu har vi något att sträva efter i våra flugbindingsvideor!Det här inlägget postades i Flugbindning, Flugfiskefilmer och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar till Helt underbar flugbindingsvideo

  1. Haha.. Blir ju sjösjuk av bakgrundsbilderna! Lovley!

  2. Nu måste jag binda en sån där till ån imorrn. Jag tycker det var en ganska stilig karl det där, ganska snygg. Synd att man inte är homo, eller åtminstone lite bi. Då hade vi suttit vid ett stormande hav och bundit Red Tags, han och jag.

  3. Så jäkla skön video! Nåt att snappa upp för framtida retro-stylevideos från er? :)

  4. Retro? Jag tror det här är framtiden!
    Odlar muche och hockeyfrilla för fulla muggar nu…