Haspelmannen recenserad på Voodoofilm

Voodoo film recenserade nyligen vår film Haspelmannen. Tittarna på Voodoo film är ju inte riktigt vår primära målgrupp och därför väldigt kul att läsa vad som skrivs om Haspelmannen från ett helt annat perspektiv än vad vi normalt läser. För att vara en person som inte fiskar som recensent så tycker jag att recensionen är förvånande positiv och 3 av 5 stjärnor är mer än godkänt!
Så här skriver Voodoo film om Haspelmannen:

Haspelmannen – En flugfiskefilm från DS flugfiske ★★★
Regi: Daniel Eriksson och Samuel Söderström • 34 min • Upplagd 8 mar 2012

Jag ska ju egentligen försöka få till lockande rubriker, men ja, ibland blir det inte bättre än det som redan står där. Haspelsmannen – en flugfiskefilm! Man måste ju kolla på det.

34 minuter senare sitter man där och inser att ja, jag har faktiskt sett 34 minuter flugfiskfilm! Vad hände?

Jo, det ska jag tala om. Det som precis hände var att en film spelades upp framför ögonen på mig som var enkel, informativ, snygg, humoristisk och faktiskt rätt så spännande. Att blanda in en subplot med en lokal sägen var verkligen pricken över i. Sen kan man klaga på att ljudet var sådär ibland och att det kanske blev lite långrandigt till och från.

Men hej, jag har precis sett en 34 minuter lång film om flugfiske, och jag fiskar inte ens själv.

Thobias Hoffmén, filmredaktör

Flugfiske Haspelmannen recenserad på Voodoofilm
Voodoo film är Sveriges största sida för filmare med över 13 000 medlemmar. Läs hela recensionen och besök Voodoo film här.Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.