Gul forsslända i catskill-style

Nu kommer äntligen årets första flugbindningsvideo ut. I denna så binder jag en gul forsslända i catskill-style.
Denna fluga fungerar strålande i lite mer turbulent vatten där den kan dansa fint ner för strömmarna. Det var en god vän i fiskeklubben som visade mig detta mönster på en av våra klubbträffar. Och han hade haft väldigt bra fiske med denna fluga i vår lilla klubb-å under förra året. Så det ska bi intressant om det går hem lika bra i år.
Nu när den första bindningsvideon är ute så hoppas vi på att hålla igång och släppa videor kontinuerligt under hela våren. Så titta och njut.Det här inlägget postades i Flugbindning, Övrigt, torrflugefiske och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar till Gul forsslända i catskill-style

 1. Anton skriver:

  faan vad grymt, härligt att ni kommer med fler videos snart, väntar med spänning !

 2. Patrik skriver:

  Ser ut o vara en farlig torris! :)
  Jag tycker att ni är duktiga och engagerade flugfiskare men jag tycker ni har tappat extremt mycket under detta ”sista” år med innehåll på bloggen vilket jag och förmodligen många andra tycker är tråkigt. Är inte många bloggar som håller igång rejält med nya inlägg mm. Istället för att släppa en massa ”Best of youtube” klipp varför inte släppa ett litet klipp från när ni e o fiskar, typ Tiveden, Baltak eller från eran Fjäll Resa. Ett skönt klipp på 2 min tar inte så värst lång tid att redigera :)
  Kanske göra ett repotage om en ny produkt? Kan vara någonting som heter, Tisdags prylen = Lägg upp ett nytt spö, verktyg etc etc för recension eller något. Känns som ni har tappat glöden lite och jag hoppas ni kommer tillbaka med sprudlande fart! :) Saknar erat hyper bloggande :) Allt jag skrivit hoppas jag inte att ni tar på fel sätt utan på ett bra sätt. Lycka till med allt o ser framemot mer material :)

  Mvh Patrik :)

  • Daniel skriver:

   Grymt bra feedback Patrik – har efterlyst detta både här på bloggen och via facebook för att få ett bra svar på vad ni läsare vill ha! Äntligen fick vi inte bara ett bra – utan flera bra förslag!
   Uppskattas enormt!

   Sanningen är att det senaste året blev lite av ett ”mellanår” för oss. Blev extremt mycket fokus på våra längre filmer med allt vad det innebar (förberedelser, filmning, efterarbete etc.) så orken fanns inte riktigt för varken bloggen eller fisket utöver de större projekten vi hade.

   Vi har förhoppningar på att denna säsong ska blir lite annorlunda.

   En uppmaning till dig och andra som läser vår blogg är att kommentera våra inlägg om ni tycker det är bra eller mindre bra så får vi en känsla för vad som uppskattas att läsas om!

   Ett riktigt stort tack för feedbacken Partik!

 3. Samme skriver:

  Mkt bra feedback. Håller med var daniel skriver om att det har varit lite dåligt bloggande ett tag. Fisket har det varit ännu sämre med så vi får styra upp lite mera på bloggen. Jag gjorde faktiskt en liten resa till baltak i helgen och då dokumenterade lite med min iphone smidigt att göra en liten kortfilm med den. Jag satsar på att få ut den innan helgen.
  Tack för att ni tycker till och ger oss feedback.

 4. Jani skriver:

  Hej grabbar!
  Ville bara säga att era flugbindningsfilmer är otroligt uppskattade! Jag har fiskat fluga ett par år, men först nu börjat binda flugor själv. I början behövs detaljerade och utförliga instruktioner vilket jag får utav era filmer. Tack för det, o fortsätt så!

  • Samuel skriver:

   Tackar för komplimangen. kul att kunna vara till hjälp. Vi kommer givetvis fortsätta med våra flugbindnings videor, särskilt efter sån här feedback =)
   Ha det gött.

 5. Det här gör ni bra, vi tycker ganska lika om flugmönster m.m. Videorna är riktigt bra och man får nya ideer.http://youtu.be/SfaxgW24txghåller på att förbreda lite mer turer, rekar i nästa vecka:)
  Keep smiling och skitt fiske på Er!Roland

  • Daniel skriver:

   Härligt att höra att vi kan inspirera!
   Den där Ljördalen ser inte fy skamm ut… Är det du som gjort videon?

 6. [...] från kvarkasjön!TF-puppan!Bind en giftig CorixaSpent-SpinnerSkalbaggemönsterDaniels Husmask 2012Gul forsslända i catskill-styleÄggflugan (romkorn) Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.Kommentera [...]