Webbrelease av Haspelmannen nu på torsdag

Flugfiske Webbrelease av Haspelmannen nu på torsdagHaspelmannen hade premiär i helgen nere på minimässan Flugfiskets mästare i Halmstad.
Tyvärr kunde vi inte vara på plats då det krockade med en massa annat. Ni som var där får gärna lämna en kommentar om allt fungerade bra och om ljud och bild så bra ut. Gärna en liten kommentar om vad ni tyckte om filmen också vore kul.

Vi har fått frågan om när vi släpper Haspelmannen på webben. Vi kommer att släppa den på torsdag kväll (23 februari). Så köp popcorn och prioritera in 40 minuter på torsdag kväll till lite flugfiskefilm!Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Webbrelease av Haspelmannen nu på torsdag

  1. Ska bli Jäkligt kul att få se den!, om den är hälften så bra och rolig som trailern så kommer ni ha en guldbagge-vinnare! :). Kul koncept att blanda lite olika genrer!. Vi hörs och ha det gott!.

  2. Vill tona ner förväntningarna på skräcken lite… Filmen är i två delar kan man säga – del 1 är med skräckinslag och del 2 är som en ”vanlig” ds flugfiske film… Men hälften så bra som folk förväntar sig hoppas vi kunna uppnå!

  3. Ni är så blygsamma grabbar! :), vi ser verkligen fram emot den iallafall!.

  4. Nu är webbversionen renderad i FullHD-format – saftiga 8 timmar tog det att rendera ut 35 minuters film!
    Filmen kommer att läggas upp sent ikväll så att den finns tillgänglig för alla imorgonbitti.