Haspelmannen

Äntligen kan vi stolt publicera vår senaste flugfiskefilm – Haspelmannen.
Filmen är inspelad tidigt våren 2011 och fokuserar på tidigt vårfiske efter öring och regnbåge. Så plocka fram era popcorn och be om att inte bli störda i 35 minuter!

Filmen publicerar vi även denna gång helt gratis. Naturligtvis helt valfritt, men vi skulle uppskatta enormt mycket om ni som tycker om filmen donerade några kronor till oss via Flattr (klicka på ”Stödj via Flattr-knappen” i toppen av detta inlägg eller klicka här för att komma till Flattr). På så sätt hoppas vi kunna fortsätta publicera flugfiskefilmer utan att ta betalt!

Missa inte att kolla på filmen i FullHD (kvalitét 1080)!Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Öring, Regnbåge, torrflugefiske och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

15 svar till Haspelmannen

 1. Sussi Stridh via Facebook skriver:

  Den ska jag njuta av på lunchrasten i morgon!! :)

 2. Sätt inte lunchen i halsen bara ;-) Varit i Baltak något under vintern?

 3. Sussi Stridh via Facebook skriver:

  Nä jag ska försöka att inte äta samtidigt som jag tittar ;) Nej, jag har hållit mig undan Baltak eftersom det varit tokmycket vatten och nu det sista en aningens för många minusgrader.. Själv då?

 4. Varit extremt lite fiske sedan i höstas faktiskt. Den tid vi har kunnat tillbringa ihop jag och Samuel har gått åt till att redigera Haspelmannen och skriva nytt material för kommande säsongen. Så att vi hinner med att fiska när säsongen väl drar igång istället….

 5. Kul och bra jobbat grabbar, vi har väntat på denna :)

 6. Ja det var på tiden nu… Lagom till att isarna börjar släppa lite här och var också – vi kunde inte tajmat det bättre ;-)

 7. Ska kolla in den ikväll.

 8. Anders skriver:

  Bra film grabbar!När kommer filmen om erat fjällfiske? Behöver lite inspiration!

  • Daniel skriver:

   Inget datum spikat ännu. Vi är tveksamma att vi hinner släppa den innan sommaren faktiskt… Man skulle behöva 50 timmar om dygnet för att hinna med allt känns det som ibland.

 9. Bra jobbat grabbar, man blev ju fiskesugen som fan. Tur att våren är på väg.

 10. Sussi skriver:

  Sådära! nu har jag sett hela filmen! Kanon trevlig och såklart ännu roligare när man själv varit där och fiskat, men någon haspelman såg jag inte till :)

 11. @Peter Ja nu jäklar känns det nära, men bakslaget kommer nog snart…

 12. Samuel skriver:

  Hoppas våren bryter ut på allvar om typ 3 veckor. för just nu så ligger typ alla fiskegrejorna nerpackade i lådor. =). men efter flytten så är det bara att köra igång med fisket igen.
  Vi får tacka stort för all fin respons.

 13. [...] är helt underbar i Tivedenskogarna. Vi har sedan frekvent besökt Tiveden flyfish (bland annat i Haspelmannen-filmen) och alltid haft ett riktigt trevligt fiske.Har ni missat den så kan ni se mässversionen av vårt [...]