Nytt samarbete med Vision och Flydressing!

Flugfiske Nytt samarbete med Vision och Flydressing!Vi är glada att få presentera vårt nya samarbete med Flydressing och Vision!
Som ni alla vet så är dessa märken en stor del av den svenska flugfiskemarknaden. Det känns väldigt roligt att dom vill stötta oss i våra projekt!
Vi har haft lite samarbete med Flydressing och Vision tidigare i höstas, då dom sponsrade vår 100-likes tävling på Facebook med en sprillans ny Koma Plus flugrulle.
Flugfiske Nytt samarbete med Vision och Flydressing!Det ska bli mycket roligt och spännande att se vad detta samarbete kan leda till, vi hoppas och tror att vi båda parter kommer att kunna dra stor nytta av samarbetet.

Vi tackar Flydressing och Vision så mycket för stödet.Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Nytt samarbete med Vision och Flydressing!

 1. Ni gör ett kanonjobb så det är ett under att ni inte blivit stöttade för läääänge sen!! Grattis!! :)

 2. Jonas Fägerhag skriver:

  Kul killar!
  Då får man se er i Vision topp till tå nu då?

  • Daniel skriver:

   Vi får väl se… Inga commitments på sådant så vi kommer att köra det som vi tycker är bra och vi trivs med. Om det sedan är vision, imago eller något annat har vi möjlighet att styra över själva – vilket känns som en förutsättning för oss när vi ingår samarbete med någon…

   Hur blev det uppe hos dig. Är det konverterat till klubbvatten till 2012 eller? Hur ser i så fall chanserna ut för oss andra att fiska i dina extremt fina vatten, öppet någon dag i veckan eller liknande?