Ännu en helg med redigering.

I helgen blev det en tur upp till Stockholm igen. Denna gång för att finslipa det sista på Haspelmannen och för att sätta igång och kolla på våra två andra filmer som ska släppas under året. Det blev en mycket trevlig helg, med en massa fiskesnack och en del planering inför sommaren. Vi kollade igenom Haspelmannen en gång till och skrev ner vad som behövdes finslipas innan släppet. Vi kände oss båda väldigt mätta på denna film och det ska bli skönt att färdigställa den och sen släppa ut den till er tittare. Det har varit en lång resa med filmen och vi känner att vi utvecklas hela tiden och det är väldigt kul. Vi vill därför tacka så mycket för all positiv respons på det vi gör. Det får oss att vilja bli ännu bättre.

Vi vill också passa på att utbringa ett särskilt tack till Flugbindning.com för att dom valt att stödja vårt projekt under detta år. Mycket fin sida för oss som gillar flugbindning och det är riktigt roligt att ha er med.

Flugfiske Ännu en helg med redigering.Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Ännu en helg med redigering.

  1. Tiffany skriver:

    This is cool!