Stödj DS flugfiske via Flattr

Hittade en tjänst vid namn Flattr som jag tycker är helt brilljant!

Via Flattr kan man enkelt stödja projekt på webben på ett otroligt smidigt sätt. Varje månad väljer man att ha en budget – säg 1 euro – under månaden som går klickar man på olika Flattr-länkar och när månaden är slut delar ägarna av dessa sidor som man klickat på sin euro – på så sätt kan man ha en fast budget varje månad som man inte kommer att komma över och samtidigt stödja sina favoritprojekt. Vill man sponsra någon sida eller projekt lite extra kan man även välja att göra en engångsdonation.

Flugfiske Stödj DS flugfiske via Flattr

Det är verkligen ett previlegium att så många faktiskt läser och tittar på det vi gör, vi lägger ner otroligt mycket tid på våra filmer och vår blogg för att hålla en hög nivå på det vi gör. Gillar ni det vi gör (filmer, flugbeskrivningar eller bara rent allmänt – jag vet, det låter otroligt att någon skulle göra det!) så stödj oss gärna via Flattr. Gillar du ett inlägg eller film vi lagt ut så ”Flattra” det gärna – registrera dig på Flattr.com och klicka på Flattr-länken om du gillar ett inlägg vi lagt ut så får vi en liten del av din Flattr-budget den månaden.

Vi kommer dock att fortsätta att lägga ut våra filmer och bindbeskrivningar helt gratis – oavsett om ni stödjer oss eller inte ;-)Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.