Harrens ljus – DS flugfiskes adventsfirande, del 2

I samband med 3:e advent tänder vi alltid det andra flugfiskeljuset – Harren ljus. Som vanligt bjuder vi på några tillbakablickar från året med ett urval av scener med harrfiske från vår kommande flugfiskefilm om fjällfiske. Daniel bjuder också på en unik inblick i hans pepparkakskunskaper.

Ha en god harrdag och glöm inte att prenumerera på vår kanal på Youtube samt gå med i vår Facebookgrupp så att ni inte missar nästa ljus – Öringens ljus!Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Harr, Lappland 2011 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar till Harrens ljus – DS flugfiskes adventsfirande, del 2

 1. Wunderbar… harren är ju min absoluta favoritfisk, och varit mkt länge.. kanske för att den är så lättlurad?;) btw – gullig clowndräkt he he…

 2. CLowndräkt?! Jag är ju en julelf ser du väl! ;-)

 3. Anders skriver:

  Fan vad fiskesugen man blev! Ser fram emot resten av filmen. 6.5 månader kvar sen är det dags för fjällfiske igen. Skall försöka trava ner längs jokken och fiska i området ni var vid.

  • Daniel skriver:

   Ja, nu börjar de kännas lite segt faktiskt… och då har vintern inte ens kommit känns det som!

   Rekommenderar inte att ta sig ner via jokken, är riktigt svårt att ta sig fram på sina ställen! Finns dock vissa riktigt fina stryk som kan vara värda att fiska av…
   Vi vandrade en och en halv vända upp till sjöarna du var vid, enklaste vägen är helt klart att go ovanför trädgränsen så långt man kan och sedan gena ner till jokkens utlopp sista biten genom snåret (är relativt enkelt att gå genom snåret längst ner mot utloppet). Förvänta dig framförallt harr där nere, med chans till fina öringar i sjön och en del öring upp till kilot i jokken – men mest småöring dock.

 4. Bjarne skriver:

  Filmen var bra, men ta bort musiken så man hör vad ni säger och komenterar om fisket istället.

  • Daniel skriver:

   Tack för kommentaren Bjarne!
   Kul att någon vill höra vad vi säger, men det är mest skit som kommer ur oss så lika bra att spela musik i filmerna ;-)
   Skämt å sido – skitbra att få feedback, lättare för oss att göra filmer som våra läsare tycker om då. Ska ta din kommentar i beaktande nästa gång vi klipper film!