Månadsarkiv: december 2011

Stödj DS flugfiske via Flattr

Hittade en tjänst vid namn Flattr som jag tycker är helt brilljant!

Via Flattr kan man enkelt stödja projekt på webben på ett otroligt smidigt sätt. Varje månad väljer man att ha en budget – säg 1 euro – under månaden som går klickar man på olika Flattr-länkar och när månaden är slut delar ägarna av dessa sidor som man klickat på sin euro – på så sätt kan man ha en fast budget varje månad som man inte kommer att komma över och samtidigt stödja sina favoritprojekt. Vill man sponsra någon sida eller projekt lite extra kan man även välja att göra en engångsdonation.

Flugfiske Stödj DS flugfiske via Flattr

Det är verkligen ett previlegium att så många faktiskt läser och tittar på det vi gör, vi lägger ner otroligt mycket tid på våra filmer och vår blogg för att hålla en hög nivå på det vi gör. Gillar ni det vi gör (filmer, flugbeskrivningar eller bara rent allmänt – jag vet, det låter otroligt att någon skulle göra det!) så stödj oss gärna via Flattr. Gillar du ett inlägg eller film vi lagt ut så ”Flattra” det gärna – registrera dig på Flattr.com och klicka på Flattr-länken om du gillar ett inlägg vi lagt ut så får vi en liten del av din Flattr-budget den månaden.

Vi kommer dock att fortsätta att lägga ut våra filmer och bindbeskrivningar helt gratis – oavsett om ni stödjer oss eller inte ;-)

Publicerat i flugfiske Övrigt | Etiketter flugfiske | Kommentering avstängd

Best of Youtube & Vimeo: Low & Clear

Vi fortsätter vår flugfiskefilmserie med det bästa från Youtube och Vimeo. Denna gång är det en trailer för dokumentären Low & Clear. Fiskebilderna är inget speciellt, men jag gillar stämningen oerhört i denna film – både vad gäller fotot, färgsättningen och ljudet. Dessutom gillar jag att fokus ligger på de två huvudpersonerna snarare än steelheadfisket.

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer | Etiketter flugfiske | 1 kommentar

God jul önskar ds flugfiske

Ja nu slinker julnubbarna ner. Vi önskar er alla en god jul!

Flugfiske God jul önskar ds flugfiske

Publicerat i flugfiske Övrigt | 4 kommentar

Best of Youtube & Vimeo: Breathe

Den här nya filmen med svenska Imago som sponsor ser jag fram emot! Schyssta bilder – och inte minst en lovande story med lite tanke bakom (något det är ont om i flugfiskefilm)!

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer | Etiketter flugfiske | 3 kommentar

Öringens ljus – DS flugfiskes adventsfirande, del 3

Idag är det den fjärde advent och då är det också dax att tända det tredje flugfiskeljuset – Öringens ljus. Och inte nog med att ni får se en tillbakablick på årets öringfiske så bjuder Samuel även på lite fina fisketips så här runt jul. Nästa ljus kommer vi att tända på nyårsdagen och då kommer vi att traditionsenligt visa vår årskrönika.

Så njut av filmen och glöm inte att prenumerera på vår kanal på Youtube samt gå med i vår Facebookgrupp så att ni inte missar nästa ljus.

Publicerat i flugfiske Flugbindning, Flugfiskefilmer, Öring | Etiketter flugfiske , , , | 4 kommentar

Harrens ljus – DS flugfiskes adventsfirande, del 2

I samband med 3:e advent tänder vi alltid det andra flugfiskeljuset – Harren ljus. Som vanligt bjuder vi på några tillbakablickar från året med ett urval av scener med harrfiske från vår kommande flugfiskefilm om fjällfiske. Daniel bjuder också på en unik inblick i hans pepparkakskunskaper.

Ha en god harrdag och glöm inte att prenumerera på vår kanal på Youtube samt gå med i vår Facebookgrupp så att ni inte missar nästa ljus – Öringens ljus!

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer, Harr, Lappland 2011 | Etiketter flugfiske , , , | 6 kommentar

Best of Youtube & Vimeo: Riding High: A Season on the Fly

Det finns så otroligt mycket bra flugfiskefilm på nätet. Vi tänkte starta en ny serie med blogginlägg och dela med oss av våra favoriter på Youtube och Vimeo. Det behöver inte nödvändigtvis vara de tekniskt bästa filmerna vi kommer att posta, utan filmer som på ett eller annat sätt står ut i mängden eller berör oss. Så vi kommer att dela med oss av snygga, humoristiska, extrema, intressanta eller unika flugfiskefilmer.
Filmerna kommer inte att listas i någon speciell ordning.
Tipsa oss gärna om fler filmer som bör omnämnas.

Först ut är en film som jag såg på Youtube för några månader sedan och gav mig ett sjukligt sug efter att testa på flugfiske efter tarpon. Fotot i denna film är extremt bra. Jag älskar scenen 1:25 in i filmen där fisken är under båten på någon sekund – helt omöjligt att inte slacka linan där!

Riding High: A Season on the Fly from Waterline Media on Vimeo.

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer | Etiketter flugfiske | 2 kommentar

DSflugfiskes adventsfirande!

Ja nu är det redan andra advent. Och advent för oss är såklart väntan på DSflugfiskes årskrönika som kommer i nyår. Och det firar vi med att tända det första av dom 4 flugfiskeljusen idag och få lite återblickar från året som gått.

Titta och njut

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer, Regnbåge | Etiketter flugfiske , , , | 2 kommentar