Nya filmer på g!

Oj oj oj vad man har suttit bänkad framför datorn nu ett tag. Förrförra helgen var jag uppe i Stockholm och träffade Daniel. Vi satt hela helgen och klippte ihop en av årets produktioner. Och förra helgen var Daniel nere här i Habo och arbetet fortsatte. Nu i veckan har vi suttit på var sitt håll och klippt och klistrat. Igår satt jag hela kvällen och komponerade ihop effekter och musik till filmen och idag sitter Daniel och färglägger och telefonsamtalen går varma när vi diskuterar fram och tillbaka om den sista finklippningen av filmen. Såhär långt känns det som att det kommer bli en bra film. Lätt det bästa vi har gjort. Det är roligt att se att vi utvecklas hela tiden. Men det är fortfarande en bit kvar innan vi blir helt nöjda.

Flugfiske Nya filmer på g!
Här sitter man och trallar på lite idéer.

Filmen kommer att komma upp i början på nästa år men det kommer givetvis ut ett par trailers innan dess. Jag kommer däremot att visa en förhandsvisning av filmen för min fiskeklubb nu i veckan så det har varit lite stressat att få ihop filmen. Det känns som ett väldigt bra tillfälle att få in lite kritik på, så vet man vad man ska göra för ändringar innan vi släpper den offentligt, och man får ju alltid en helt annan känsla när man sitter och tittar med folk. Så vi hoppas att vi ska få upp en trailer på bloggen snart så vet ni var som väntar på filmsidan.

Ha det gött gott folk.Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 svar till Nya filmer på g!

  1. Jonas Fägerhag skriver:

    Härligt, ser fram emot nästa film.
    Kan bara konstatera att ännu är fiskesäsongen inte slut. Fiskade lördag och söndag(26 o 27 nov) i Baltak. Fantastiskt fiske med äggimitationer. Mycket fin fisk och bra fart på dom. Fick sammanlagt 33 fiskar på 10 timmars fiske, fick en fin hane, kolsvart och med riktig krok på 2.5 kg nere i Bälteberga.
    Jonas

  2. Daniel skriver:

    Riktigt dåligt med fiske från vår del just nu. Vad som ä ännu sämre är att jag inte skickat min fluga till dig än… Ska försöka komma ihåg det under veckan!