Månadsarkiv: november 2011

Coming soon….Haspelmannen!!

Flugfiske Coming soon....Haspelmannen!!

Efter mycket slit och hysch-hysch så har vi äntligen nöjet att presentera en ny flugfiskefilm signerad DS flugfiske – Haspelmannen!
I går gick nämligen förhandsvisningen av filmen Haspelmannen av stapeln. Det blev södra vätterbygdens flugfiskeklubb som fick den stora äran att se filmen. Jag skulle tippa på (löst räknat) att hela 10 personer var där! Den stora skaran verkade uppskatta filmen. Vi fick mycket fin respons, och känslan jag själv fick var att den är klart bäst filmen vi gjort hittills. Det krävs nog inte mycket förändringar till den slutliga releasen. Ska bli kul att se vad ni läsare tycker om den.
Men det är ju som sagt en liten tid kvar. Releasen kommer att ske i början av 2012. Tills dess får ni hålla ut med lite flugbindning och glöggdrickande!

Det har varit mycket jobb med  filmer och annat nu och bloggen har tyvärr kommit lite i skymundan. Men nu hoppas vi på att komma igång mer med inläggen. Det kommer naturligtvis komma trailers för filmen och mer information om Haspelmannen. Även mycket annat kul planeras inför vintern… Haspelmannen är bara första färdigställda filmen av flera som skildrar vårt flugfiskeår 2011.

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer, Öring, Övrigt, Regnbåge, Tiveden | Etiketter flugfiske , , , , , | 1 kommentar

Nya filmer på g!

Oj oj oj vad man har suttit bänkad framför datorn nu ett tag. Förrförra helgen var jag uppe i Stockholm och träffade Daniel. Vi satt hela helgen och klippte ihop en av årets produktioner. Och förra helgen var Daniel nere här i Habo och arbetet fortsatte. Nu i veckan har vi suttit på var sitt håll och klippt och klistrat. Igår satt jag hela kvällen och komponerade ihop effekter och musik till filmen och idag sitter Daniel och färglägger och telefonsamtalen går varma när vi diskuterar fram och tillbaka om den sista finklippningen av filmen. Såhär långt känns det som att det kommer bli en bra film. Lätt det bästa vi har gjort. Det är roligt att se att vi utvecklas hela tiden. Men det är fortfarande en bit kvar innan vi blir helt nöjda.

Flugfiske Nya filmer på g!
Här sitter man och trallar på lite idéer.

Filmen kommer att komma upp i början på nästa år men det kommer givetvis ut ett par trailers innan dess. Jag kommer däremot att visa en förhandsvisning av filmen för min fiskeklubb nu i veckan så det har varit lite stressat att få ihop filmen. Det känns som ett väldigt bra tillfälle att få in lite kritik på, så vet man vad man ska göra för ändringar innan vi släpper den offentligt, och man får ju alltid en helt annan känsla när man sitter och tittar med folk. Så vi hoppas att vi ska få upp en trailer på bloggen snart så vet ni var som väntar på filmsidan.

Ha det gött gott folk.

Publicerat i flugfiske Flugfiskefilmer, Övrigt | 2 kommentar

Stora feta öringar!

Vi är inne i november och det brukar betyda öringlek!
Var förbi Aquaria i helgen för ett besök. Hade små förhoppningar – men hoppet är ju det sista som överger en säger de ju – på att få se några öringar i vandringstrappan. Stod länge och spanade inne på Aquaria i ”poolen” dit trappan leder utan att se något – men så hittar man helt plötsligt en fisk. En lite ”mindre” öring i kilosklassen. Och sen en till, och en till under gångbron!
Utanför stod två riktiga bjässar – uppskattningsvis var den större över 5 kilo. Helt oberörda av oss stod de och vaggade lugnt i motströmmen – hade troligtvis inte varit några problem att plocka upp dem om man velat.
Riktigt häftigt att se dessa monster på så nära håll!

Flugfiske Stora feta öringar!

Man måste ändå bli imponerad över att de tar sig upp i en vandringstrappa som inte är bredare än drygt en halvmeter för att vandra ytterligare 30 meter för att komma till rätt lekplats. Det hade varit så mycket enklare att stannat nedanför trappan och lekt där istället – 30 meter fel, de borde väl inte göra något!?
Sjukt att de hittar tillbaka så exakt…

Har ni tid över och befinner er i Stockholm – ta en sväng till Aquaria och förundras av dessa sportfiskarens drömfisk!

Publicerat i flugfiske Öring, Övrigt | Etiketter flugfiske , , | Kommentering avstängd