Film från höstfisket på Hökensås

Äntligen dags för en ny fiskefilm från oss! Denna gång är det en något kortare film från vårt fiske på Hökensås förra helgen.
Höstfisket kan vara riktigt marigt med extremt selektiv fisk, något vi råkade ut för…

Snart är fiskesäsongen över och då börjar arbetet att sammanställa filmmaterialet från den gångna säsongen till några filmer.

Kommentera gärna vad ni tycker om filmen, den är lite annorlunda mot våra tidigare filmer med lite annan typ av klippning. Så är intressant att veta vad ni tycker om det.Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Hökensås, torrflugefiske och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 svar till Film från höstfisket på Hökensås

 1. Eric Andersson skriver:

  Såååå jävla bra!, riktigt kul! :). Gillade klippningen skarpt. Den höjde tempot på ett riktigt effektfullt sätt när filmen i sig inte var så lång.

  /Eric

 2. Jonas Fägerhag skriver:

  Sällan man ser så mycket äkta känslor på film……….
  Min vinröda saab syntes det en glimt av på parkeringen vid nordvattnet.
  Kul film killar
  Jonas

 3. Daniel skriver:

  Trevlig liten film! Tror jag såg er i Lilla Havsjön på lördagsförmiddagen när dimman hade lättat? Jag stod rakt över viken från er.

  Jag hade ett fantastiskt fiske till motsats från er då, läs gärna mer här (http://itsabouttrout.se/?p=2200) hur man skall göra ;)

  Cheers!

  /Daniel

  • Daniel skriver:

   Ahh, där ser man!
   Får läsa på din blogg och försöka memorera till nästa gång! Så här i efterhand kanske vi borde stannat i Lilla Havsjön då det vakade landnära där…

   Grattis till bra fiske!