En spännande höst framför oss

Ja nu har det varit lite dött här på bloggen. Det har varit semestertider och man har haft lite annat pyssel än fiske nu. Det har också varit en tid att smälta allt från vår fantastiska fjällresa.
Men nu börjar det på allvar igen! Vi har redan börjat planera in lite fiskeresor under hösten och då även tänkt att hinna med ett par kortare filmer. Det kommer även avsättas en hel del tid till att jobba med våra filmer från tidigare – vårfiskefilmen vi spelade in tidigare i år ska redigeras och fjällenfilmen måste ju också tas tag i. Så det kommer finnas en heldel att pyssla med under hösten och vintern!

Just nu jobbar vi med ett litet projekt som kommer dyka upp de närmaste dagarna. Berättar inget om det nu men håll er uppdaterade så ska ni inte bli besvikna!

En annan kul grej är att vi blev uppringda av Jönköpings-posten som ville göra en porträttartikel av någon av oss. Det fick bli mig (Samuel). Mest för att jag bodde i trakten och det blev enklast så. Så idag har jag varit och fotat och blivit intervjuad – mycket roligt! Mer om detta kommer upp när artikeln kommer ut.

Glöm inte att titta förbi våran facebooksida

Ha det göttDet här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.