Gäddfiske i Risbrodammen

I lördags så tog jag och Linda en sväng ut på Risbrodammen för att hoppas på lite gädda. Jag lyckades lura upp två småttingar men inget mer. Det är alltid så i den där förbaskade sjön. man får mängder små men ingen stor. Men någon gammelgädda måste ju bara lura på botten nån stans. Jag tänkte faktiskt dra mig ut en sväng nu på dammen och hoppas på det bästa. Jag har aldrig lyckats få en gädda över kilot så hoppas jag drar en sån idag iaf. Mer om detta berättar jag i morgon.

Flugfiske Gäddfiske i Risbrodammen

Flugfiske Gäddfiske i Risbrodammen

Flugfiske Gäddfiske i Risbrodammen

Flugfiske Gäddfiske i RisbrodammenDet här inlägget postades i Gädda, Övrigt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Gäddfiske i Risbrodammen

 1. Daniel skriver:

  Imponerad av att du får med dig Linda ut gång på gång! Gädda är helt enkelt inte vår grej, men blir kanske en satsning på det till våren på fluga?

 2. Sussi skriver:

  Aaah men härligt att Linda följde med och vilket ursnyggt spö hon har!! bättre att få små gäddor än inga alls men som du skriver, någonstans måste ju de stora hålla hus!!
  Skitfiske! / Sussi

 3. Samme skriver:

  Jaja men sjön ligger bara 5 min bort så jag kommer fortsätta mitt sök efter stor gädda.