Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!

Ja nu är jag en gift man och den ”abrupta pausen”, som Daniel kallade det, är över. I går kom vi hem från våran bröllopsresa. Vi har åkt runt i sydsverige med husvagn och bara haft det gött.
Men jag har faktiskt kunnat smyga in lite fiskerelaterade händelser även på denna resa. Vi bodde första nätterna nere i Karlshamn så det var ju självklart att man tog en sväng in i deras stora sportfiske-shop nere vid hamnen.

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!
Här är vår fina husvagn efter lite pimpning av släkten

Och inte långt från Karlshamn ligger ju Mörrum. Och efter lite trixande så fick jag igenom ett besök på Laxens hus. Ett mycket fint ställe. Mörrumsån var väldigt vacker och till och med jag, som inte är någon laxfiskare, kände att det drog redigt i fiske-venerna. Hit måste man bara ta en sväng snart och fiska! Kanske kan man få dra en rekordlax eller havsöring.

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!
En sån skulle man få på kroken. (Killen alltså ;-))

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!
Fint är det i Mörrum

Vi åkte sedan upp till Varberg. Och det blev en liten kort sväng till Ullared, till min fru Lindas förtjusning. Jag letade då fram ett fint illrosa fiskespö till Linda. Detta gjorde att hon såklart ville testa det vid havet. Det fick bli ett 2 timmars fiskepass vid havet. Vi hittade ett sjysst ställe strax nedanför vår camping (Apelvikens camping) och det såg perfekt ut för havsöringsfiske. Klippor, sten och sand om vartannat. Vädret var mulet, lite blåsigt och regnet hängde i luften. Men det blev ingen havsöring denna gång. Jag hade iaf ett napp och drillade något litet en kort stund innan den släppte. Såg även lite sill som hoppade så det kanske var det. Men det var iaf väldigt kul att stå med spöt i handen efter så länge utan fiske.
Men nu är det dax igen. Jag kommer garanterat dra ut en sväng i veckan. Så håll er uppdaterade.
Ha det gött!

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!
Linda med sitt rosa spö

Flugfiske Nu är jag äntligen på G för fiske igen!!
Härligt är havet.. Men fisken vill inte.Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.