Dags för ”Tiveden masters 2011″

Vi har en årlig tradition – att åka till Tiveden (Hökensås sjöar) i maj och fiska tillsammans med Gunnar – våra bådas svärfar (det är faktiskt så jag och Samuel känner varandra från början, vi har hittat varsin syster Gustavsson).
Varje år bokar Gunnar ”loftet” på Källebäckens camping och vi förlägger två heldagar i Tivedens skogar. Det brukar bli en helhelg med mycket skratt, otroligt mycket psykning och ”trash-talk” och enorma mängder grillkorv! Detta har nästan blivit till det riktiga avstampet på att ”nu är säsongen igång på allvar!”. Därför är det skönt att veta att 2011 års ”Tiveden masters” går av nu i helgen.
Sedan två år tillbaka har vi även instiftat ett vandringspris som går till den som fångar helgens största fisk – retligt nog har Samuel plockat hem denna åtråvärda statyett två år i rad (han är alltså 100% i denna gren än så länge). Det vore enormt bittert att behöva skriva ett inlägg igen och gratulera honom till årets vinst igen på söndag – jag lämnar gärna med varm hand över detta till Samuel i år!
Det spelar egentligen ingen roll om jag eller någon annan vinner – bara det inte blir Samuel!
Vi (jag och Gunnar) har snackat ihop oss och kommer att göra allt i vår makt för att Samuel inte ska vinna i år – han bör inte räkna med mycket håvningshjälp i år… men det lär bli tufft, han har varit igång med sin försäsongsträning ett bra tagm och verkar ha fått upp farten med redan två landade öringar denna vecka.

Flugfiske Dags för Tiveden masters 2011
Jag har under veckan preppat grundboxen för att vara så förberedd som möjligt inför helgen – om det så kommer att kläcka Danicor i helgen så ska jag ha ett vinnande koncept i asken!

Så nu håller jag tummarna för att Samuel går in och underskattar motståndarna i helgen och börjar darra när vi andra går upp i ledning!
Uppdateringar följer under helgen via Facebook och här på bloggen!Det här inlägget postades i Tiveden och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.