Äntligen!!

Nu äntligen har det tagit fart i klubbån. Jag var där i onsdags, efter jobbet, i ett par timmar och lyckades lura upp hela 4 öringar på mina torrflugor. Jag lyckades tyvärr bara landa två av dom men det var ändå väldigt kul att få drilla lite fisk i ån. Jag fiskade av en rätt så grund sträcka och fisken var inte så jätte stor precis, men det är ju inte storleken som räknas =)
Det kläckte inte mycket när jag var där men efter att snackat med några andra från klubben så fick jag veta att det hade varit mycket kläckningar mitt på dagen. Jag fiskade med en imitation av Baetis Rhodani och en lite större brun ”hasarfluga” och det fungerade bra.
Jag hoppas det blir mera svängar ska jag nog hinna med även om tiden blir mindre och mindre inför bröllopet. Jag ska nämligen gifta mig i början av juni och hoppas på att Danican väljer att kläcka innan eller efter =)

Flugfiske Äntligen!!
Fin liten öring från klubbånDet här inlägget postades i Klubbån, Öring och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Äntligen!!

 1. Daniel skriver:

  Sjukt fin täckning på den öringen alltså!!!

 2. Andreas skriver:

  Grattis till fångsten, underbart med torrfluga.
  Och grattis till giftermålet :)

 3. Daniel skriver:

  Giftermålet är väl inget att gratulera till – det är ju mitt i Danicatiden! ;-)