Sportfiskemässan på Elmia.

I år så anordnades sportfiskemässan på Elmia i Jönköping. Och det var ju givet att vi skulle dit.
Daniel kom ner redan på fredagen och det blev en Baltak tur på lördagen (som ni kan läsa om i föregående inlägg) och sen på söndagen blev det mässa =)
Vi gick upp relativt tidigt efter att ha suttit på Bishop Arms  och snackat skit och svept några öl kvällen innan. Kl var ca 11.00 när vi väl hade tagit oss in på mässan. Och där var det full rulle. Mycket folk och många montrar som innehöll allt inom sportfiske. Vi gick genast bort till flugfiske avdelningen för att besöka lite bekanta ansikten. Tex så hade Tiveden Flyfish en monter, även på denna mässan, och dom körde våra filmer flitigt i sin tv där. Vi spenderade inte så jätte mycket tid på mässan utan vi satt mycket av tiden och pratade med folk om diverse kommande projekt och dylikt. Och det blev en väldigt givande dag tycker jag även om man kanske skulle velat ha sett mässan lite mer än vad man gjorde. Men prioriteringana kändes helt rätt med en Baltak tur på lördagen och lite mässa och möten på söndagen.

Flugfiske Sportfiskemässan på Elmia.
Daniel lyssnar ihärdigt på vad Andreas (Tiveden Flyfish) har att säga om mässan.

Det man kan säga om mässan i jämförelse till Flugfiskemässan så var den här mycket större och mycket mer påkostad. Det verkade hända lite mer på sportfiskemässan med tävlingar och sånt. Det som där emot kändes lite sådär var uppblandningen av montrarna. Dom hade delat upp det lite och de flesta flugfiskegrejorna låg på samma ställe. Men det fanns också lite annat inslängt lite varstans bland flugfiskemontrarna och det gjorde att det verkade rörigt.
Men nästa år blir det i Stockholm och då är det väl inte helt omöjligt att man kommer åka två mässvändor dit. Men nu får det vara nog med mässor och filmtittning. Nu vill jag komma i gång med fisket riktigt ordentligt. Ha det gött på er

Flugfiske Sportfiskemässan på Elmia.
Full fart på flugbindargatan

Flugfiske Sportfiskemässan på Elmia.
En bild säger med än tusen ord. The total PIMPDet här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.