Klubbåa och Klubbsjöa

Som jag tidigare berättat så har jag (Samuel) gått med i hela två fina fiskeklubbar i år. Den ena med vild öring i strömmande vatten och den andra med inplanterad regnbåge i sjö. Igår var jag förbi i ett av de strömmande vattnen som jag har tillgång till, och tittade på det för första gången. Det var faktiskt en bredare å än vad jag trodde, och det är ju positivt. Iofs. så var det antagligen några decimeter för mycket vatten nu när snösmältningen är i full gång. Men det såg riktigt fint ut!

Flugfiske Klubbåa och Klubbsjöa
De övre delarna var mer snåriga och ån delade upp sig i flera delar. Forsen var hård nu med det höga vattenflödet

Flugfiske Klubbåa och Klubbsjöa
Flugfiske Klubbåa och Klubbsjöa
Nedre delarna av sträckan var lite lugnare och här testade jag även några kast med en liten streamer. Men kände inget. Nästa gång får det bli lite mera fiskande och det ser jag fram emot.

Idag tog jag mig ut till en av sjöarna som jag har tillgång till i den andra klubben. Sjöarna ligger inte långt hemifrån. Så jag tog mig dit på ca 10 min. Jag har åkt förbi många småsjöar här runt omkring för att se om isen börjat släppa. Och nu senaste dagarna har det varit isfritt i alla jag tittat till. Men i klubbsjön var det tyvärr en hel del is kvar så jag svingade inte mitt spö denna gång. Men det var kul att gå lite runt sjön och kolla. Även här var det ca 3 decimeter över det normala.

Flugfiske Klubbåa och Klubbsjöa

Linda (min sambo) följde med mig ut denna gång. Efter en runda längs med sjön så tittade jag bakåt och såg att hon hade hela benet ner i vattnet.
-Jag skulle bara titta om isen var hård och det var den inte, fick jag till svars på min förvånande blick. Efter jag dragit upp henne ur vattnet så var det dags att åka hem. Det blir snart ett återbesök här tror jag. Om någon dag så är nog isen helt borta.

Flugfiske Klubbåa och Klubbsjöa
Mycket vatten är det. Vi fick plöja genom en redig pöl på vägen.

Flugfiske Klubbåa och KlubbsjöaDet här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.