Dags för flugfiskemässan 2011

Snart är flugfiskesäsongen här – det märks inte minst genom att Flugfiskemässan är nu i helgen. Naturligtvis kommer vi att vara där, både fredag och lördag.
Nytt för i år att vi faktiskt kommer att finnas med på ett hörn i en av montrarna, monter A41:25 som tillhör Tiveden Flyfish närmare bestämt. I deras monter kommer film att visas från vårt testfiske av deras vatten i höstas. Vi har klippt en specialversion inför flugfiskemässan men tror att de även tänkt visa orginalfilmerna och den version som visades på mini-mässan i Halmstad (Flugfiskets mästare). Naturligtvis kommer vi att hänga en del i deras monter för att snacka med intresserade besökare och göra lite reklam för våra filmer och vår blogg.
Ser ni oss, tveka inte att hugga tag i oss och snacka lite flugfiske!

Flugfiske Dags för flugfiskemässan 2011

För egen del handlar det om att kolla in lite nya prylar. Bland annat ska jag testa nya vadare och kommer att spendera en hel del tid på vildmarksdelen av mässan för att kolla på grejer inför årets stora fjällresa.
Dessutom blir det att tjöta en hel del med människor i branschen och förhoppningsvis ska vi kunna få en eller två företag intresserad av att stötta oss i våra kommande projekt under året (som är riktigt riktigt intressanta om allt kommer att klaffa).Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Dags för flugfiskemässan 2011

 1. Sussi skriver:

  Hoppas ni får en underbar mässhelg!! Ni gör ett kanonjobb ska ni vet!! Vi ses så snart den där vita sörjan släppt greppet!!

 2. jacob skriver:

  Bra blogg, men ni får uppdatera lite oftare för att behålla läsarna :)

 3. Daniel skriver:

  Tack Jacob!
  Vi försöker uppdatera så ofta vi kan, är ju inte den mest intensiva flugfiskeperioden på året nu dock… Hoppas vi kan hålla dig kvar som läsare, för 2011 kommer att bli ett väldigt intressant och intensivt år för dsflugfiske.se – vi startar ordentligt när isarna släpper!