Minimässan avklarad

Ja. Nu har vi som DSflugfiske varit på vår första mässa och visat film. Det var en mycket liten mässa som ägde rum i Halmstads stadsbibliotek. Mässan började kl 10 med en visning av filmen Drömån. Sen fortsatte dagen med lite olika föreläsningar och flugbindningsseminarier. Sista akten på schemat hette ”Filmvisning” och det var där vi kom in. Det var lite som att vara på en lokalbandsfestival och få spelningstiden kl 03.00… alltså det var inte många som var kvar vid den tiden. Men vi fick iaf bra respons från de få som orkade hålla sig kvar på mässan. Det var även väldigt lärorikt för oss själva att se på filmen i något annat sammanhang än framför datorn.
Vi är självklart väldigt glada att vi fick komma och visa vår film där, och vi tackar så mkt. för det.
Nu är det bara att köra på vidare. Det börjar dra ihop sig för islossning och vi måste börja att skriva lite manus till kommande filmer.
Filmen vi visade där var ett ihopklipp av del 1 och 2 av Tiveden Flyfish-filmerna plus hela del 3 och en försmak från ”Drömmen om Kaitum”. Vi kommer givetvis att lägga upp filmen här på bloggen för er alla som missade den.

Flugfiske Minimässan avklarad

Flugfiske Minimässan avklarad

Daniel är på topp :-)Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Minimässan avklarad

  1. Hej Daniel – här är 1 mars över – Alltså premiären för årets fiske efter lax och öring i vattendrag söder om Tylön. Men som vanligt är detta fiske inget för mig – jag väntar till 1 april då det är dags för det riktiga fisket starta, efter vackra stationära öringar våra Halländska vattendrag. Dock blir det ändå en del fisk ändå – i klubben, mässan i Kolding Danmark och en attan mycket flugbindande. Kenneth