Trout area flyfishing (testfiske hos Tiveden flyfish) – Del 3 Strömsträckan

Sista delen i serien om Tiveden flyfish är här!
Det är tid för den dramatiska upplösningen från de tidigare delarna. Frågorna är många men det finns bara ett korrekt svar. Vad hände egentligen med Samuel, varför försvann han ut i skogen? Kommer han någonsin tillbaka? Är egentligen Daniel samma man som Morgan i Ullareds-serien på kanal 5?
Det är nu ni får svaren på alla frågor ni legat sömnlösa på nätterna och grubblat över ;-)!

Vi vill tacka för alla positiva reaktioner på det arbete vi lagt ner på dessa filmer – det både värmer och är oerhört kul att höra! Tack också alla ni som kommenterat på vår blogg, på Youtube och på diverse forum med både ros och förslag på förbättringar!Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Tiveden Flyfish testfiske 2010. Bokmärk permalänken.

8 svar till Trout area flyfishing (testfiske hos Tiveden flyfish) – Del 3 Strömsträckan

 1. Johan skriver:

  Gött äntligen fick jag se strömsträckan! Givetvis var detta den bästa filmen av de 3 och slutet är grymt roligt. Ni måste haft sjukt kul när ni spelade in tältscenerna =)
  Bra jobbat grabbar!

  Ser fram emot mer filmer snart!
  /Johan

 2. Samuel skriver:

  mycket trevlig feedback johan. självklart kommer det mera, och ännu bättre, filmer under året.
  ha det gött

 3. max jarno skriver:

  Hej
  Sett videor från Tidansträckan och det ger mig minnen från tiden då det begav sig med Regnbåge i Norra Unnaryd i Nissan. Grymt fiske med gammal båge utan fenskador. Det var grymt roligt fiske och flera kompisar längtar tillbaks till den tiden.
  Detta är ett mkt intressant alternativ kanske intresantare…
  Vi hade liknande fiske ett tag i Hedströmmen men Svea Skog lade ner det synd då vi gav dem iden men här vill ingen ha båge i strömmande vatten. Okej att vi inte gjorde reklam över fisket, klart man inte vill trängas.

  Okidoki tillbaks till verkligheten…
  Försöker hitta var man bokar sig för fisket på strömsträckan
  Vi är 4st och är intresserade 20-22 maj..
  Kan 1 person boka för alla eller kan man göra det enskilt. Om man bokar enskilt hur vet man att ingen annan bokat in sig på dagarna.

  När brukar Danica vara igång i området tror det borde vara runt denna tiden därför så promptade jag för detta datum bland kompisarna. En undring kommer regnbågen igång och vakar i er å innan Danican. Hur är det med sommarfisket på regnbågen i er å, alltså vakande firrar. Mina efarenheter är att innan Danica så verkar lekbestyren påverka negativt på ätandet i ytan.

  Ps
  Superbra initiativ lycka till !
  Sverige är svältfött på riktiga kvalitetsvatten.

  Skicka ett mail
  tack på förhand
  mvh max jarno

  • Andreas J skriver:

   Hej Max,

   Man bokar online på vår hemsida och en person kan boka alla kort om så önskas.

   Danican är svår att förutse då det helt och hållet beror på hur varm våren är, men normalt kläcker den från miten av maj till mitten av juni.

   //Andreas//tiveden flyfish

  • Daniel skriver:

   Hej Max,
   Det är inte vi somndriver sträckan, vi fick förmånen att testa den en säsong före det öppnade. Andreas som svarade tidigare är en av ägarna av Tivedennflyfish. Kontakta honom eller boka på http://www.tivedenflyfish.se
   Rekommenderar verkligen ett stopp vid stora sjön också!

   • max jarno skriver:

    Hej
    Tack för svaren jag hade missföstått det hela.
    Sjön blir likadan som vår klubbsjö med gammal båge utan fenskador men i vår sjö kör vi med flytring och vadare.
    Vulgatan o Pryganea är höjdpunkter för de av oss som gillar sjöfiske. Vi saknar strömfiske på båge eftersom det är sååå kul !
    Tack för svaren…

    • Daniel skriver:

     Lugnt!
     Strömsträckan är fin. Var i landet hittar man er klubbsjö?

     • max jarno skriver:

      Bergslagen nära Malingsbo Gränsen Västmanland/Dalarna
      Vi har en liten åstråcka också som vi restaurerar just nu för nokillfiske på öring i framtiden. Men det är en del år kvar tills vi får se vad det blir av öringstammen…