Snart premiär för första Tiveden Flyfish-filmen!

Ja nu börjar det närma sig – den första delen av tre i serien om vårt testfiske av Tiveden Flyfish!
Slutredigeringen är gjord och enbart ytterligare en ordentlig genomlysning av filmerna återstår innan vi känner oss helt klara.

Lite kort om filmerna:
Den första filmen handlar om fisket i den ”Lilla sjön” där förvildad regnbåge lever tillsammans med en naturlig stam av bäckröding. Ingen av oss hade någonsin fått upp en röding innan vi åkte till Tiveden flyfish – hurvida vi åkte därifrån med rödingoskulden kvar får ni se i den första filmen som släpps om exakt en vecka, den 27 december.

Del två i serien om vårt testfiske kommer tyvärr att släppas som två avsnitt (båda avsnitten släpps dock samma dag), detta pga. begränsningar på Youtube som enbart godkänner filmer under 15 minuter. Å andra sidan, ni kommer att ha över 20 minuter att dregla över så här i vinterkölden… Filmerna handlar om den ”Stora sjön” som är en extremt vacker sjö med några äckligt fina regnbågar. Missa inte den extremt dramatiska avslutningen i denna del!

Sista och avslutande delen i vår serie är den vi själva är mest nöjda med. I denna del besöker vi Tiveden Flyfishs strömmande sträcka. Vi var där under en av de kallaste höstdagarna (-8 grader när vi kom dit – mitt i oktober) vilket gjorde att vi bland annat fick några extremt fina naturscener i morgonsolen.

De olika delarna kommer att släppas med ca. en veckas mellanrum – så ni har gott om tid att titta om och om igen på filmerna mellan släppen ;-)

Alla delarna präglas av glädje, kamratskap, värme, humor – och så klart ett regnbågsfiske i slutspelsklass!
Till sist bjuder vi på titeln på serien och en bild från introt till första filmen:
Flugfiske Snart premiär för första Tiveden Flyfish filmen!Det här inlägget postades i Övrigt, Tiveden och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Snart premiär för första Tiveden Flyfish-filmen!

  1. Sven Fohlin skriver:

    Jaha och när kommer del två och tre då?

  2. Daniel skriver:

    Med en veckas mellanrum kommer vi att släppa filmerna. Del två nu på måndag (3 januari) samt 10 januari för filmen om strömsträckan.