Redigeringshelg

Oj Oj Oj vad vi har jobbat i helgen.
Jag åkte, kl 12 från jobbet, upp i snöovädret till Daniel i Stockholm. Och var inte hemma förrens sent söndag kväll.
Helgen var helt avsatt till att redigera ihop filmerna från vårt testfiske i Tiveden Flyfish. Och så fort jag var framme så satte vi igång att titta igenom materialet. Vi satt och utförligt skrev upp vad för klipp det var för att smidigt kunna hitta alla klippen sen när filmen skulle sättas ihop.

Daniel han satt klistrad framför redigeringsprogrammet medan jag sprang fram och till baka från min dator. Daniel klippte och klistrade, och vi diskuterade fram och tillbaka över manus och scenerna. Behövdes det ljud, musik eller berättarröst så sprang jag och fixade detta vid min uppställda lilla musikstudio.

Flugfiske Redigeringshelg

Det var en intensiv men mycket rolig helg. Resultatet får ni se i juletid då vi släpper filmerna.
Datum om filmsläppet kommer vi återkomma till.

Ha det göttDet här inlägget postades i Tiveden. Bokmärk permalänken.

4 svar till Redigeringshelg

 1. Johan skriver:

  Oj oj oj vad jag väntar med spänning på filmen! Ska bli kul att få se ännu ett mästerverk av er!!

  /Johan

 2. Andreas Larsson skriver:

  Hallå Grabbs,

  Ni får lära mig hur man länkar till filmerna sen :-)

  //Andreas

 3. Daniel skriver:

  Absolut, är bara klippa och klistra från Youtube så är de klart…

 4. Andreas Larsson skriver:

  Länkat å klart ;-)
  Sorry att jag missat det, trodde helt ärligt att jag gjorde det i höstas….tankarna går väl snabbare än handlandet ibland!

  Klartecken från Lucas också……

  //Andreas