Återbesök till Tiveden Flyfish

Ja i helgen var vi tillbaka i tiveden för att komplettera med lite bilder i för vår film från Tiveden. Vädret var sådär. Det var växlande regn och blåste lite kallt. Men fisket var fortsatt bra. Flera fina regnbågar landades men desto mer tappades. Det var inte så mycket vak denna gång och kanske berodde det på vädret. Man har ju alltid hundra teorier om varför det inte vakar men det är nog bara att inse att fisken gör som den vill. Men några vak såg vi och fick även en del på torrfluga. Landnisekter och nymfer var det som funkade bäst, men daniel hade även bra lycka med corixor.. Han fick även dagens finaste båge på denna fluga. En riktigt fin båge på ca 2,5 kg. med en riktigt fin ”käftkrok”.

 Vi var mestadels i den stora sjön men tog även en liten sväng till den lilla sjön. Även där högg bågarna fint men ingen bäckröding denna gång. Vi fick många fina klipp och än en gång tackar vi Andreas på Tivedens Flyfish för att vi får fiska i dina fantastiska sjöar.

Flugfiske Återbesök till Tiveden FlyfishDet här inlägget postades i Tiveden, Tiveden Flyfish testfiske 2010 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Återbesök till Tiveden Flyfish

 1. Peter skriver:

  Hej grabbar!

  Ni har verkligen fixat en fin blogg må jag säga.
  Alltid spännande o titta på era fina inlägg med kanon bra bilder.
  Ser framemot eran film som ni håller på med, Kaitum.

  Teasern ser verkligen lovande ut!

  Får man fråga vad för kamera/videokamera ni använder och vilka tillbehör?

  Lycka till med redigeringen, är nog många som ser framemot den :)

  Skit fiske på er!

  /Peter

 2. Samuel skriver:

  Kul att du gillar bloggen. Det blir en fin vinter nu där vi ska släppa två storheter. drömmen om kaitum och en film om fisket i tiveden. Sen blir de nog lite bindningsfilmer oxå så fortsätt att titta förbi. ha det gött

 3. Daniel skriver:

  Tack Peter,
  vi använder oss utav en Canon 7D med lite olika objektiv (normalzoom, zoom samt macro).
  Tillbehör är egentligen bara externa mickar, stativ samt en massa batterier och minneskort ;)