Teaser för vår film från Kaitum

Här kommen en liten teaser för filmen från resan till Kaitum. Exakt datum när den färdiga filmen publiceras här på bloggen är ännu ej klart då det återstår en hel del editeringsarbete. Så tills dess får ni se teasern om och om igen istället!Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Kaitum 2010, torrflugefiske. Bokmärk permalänken.

16 svar till Teaser för vår film från Kaitum

 1. samme skriver:

  grym film.

 2. Olof skriver:

  Den här har du verkligen fått till Danne. Helt fantastiskt!

 3. Sussi skriver:

  Det är så att det gör ont i hjärtat, det är så otroligt vackert!! Underbar film.. ska hålla stenkoll här på det ”riktiga” filmen!!

 4. Daniel skriver:

  Alltid lika värmande kommentarer Aussie! Tack!

 5. Tomas skriver:

  ni blir bara bättre och bättre. riktigt roligt att följa er blogg.

 6. Patrik Johansson skriver:

  Hej killar!
  När man är där så tycker man ju förstås att det är vackert och så, men det är ju när man kommer hem och får se bilder och filmer av det man upplevt och sett som man verkligen får gåshud…vilket fantastiskt fjäll vi har…
  Jag och fyra kompisar var i stugan i mitten av juli, hoppas att ni tyckte att den var i gott skick efter våran vecka där?!
  Fick mest harr och någon enstaka öring…några fina rödingar i sjöarna kring Gavguljavri…men det är ju själva upplevelsen som är magisk…längtar redan till nästa års expedition!!
  Ha det gott!
  /Patrik

  • Daniel skriver:

   Kul att ni hittade till samma stuga – och ja, visst är det helt otroligt vackert!
   Får kolla kartan, för röding står på menyn inför nästa år. Har du tips på bra sjöar får du gärna maila dem till mig (så skrivs de inte ut här på bloggen)!
   /Daniel

 7. Patrik Johansson skriver:

  Håller med i allt…ska maila om rödingsjöarna kring stugan…

 8. Mikael skriver:

  Tjena riktigt bra o underhållande blogg.
  Har lite frågor om Kaitum. Jag och ett par polare har nämligen
  planer på att åka upp.
  Kände ni någon som kunde området där uppe eller hade ni guide ?
  Finns ju lite olika alternativ som att åka på älven med båt o besöka ett antal platser utmed älven med camping o grejer. Vilket skulle ni rekommendera?
  När kommer den färdig klippta filmen ut ?
  Mvh Micke

 9. Daniel skriver:

  Tjenare Mikael,
  vi kunde inte området alls faktiskt. En av oss hade varit där tidigare men hade ingen stor vana av fisket. Men trots det hade vi ett fantastiskt fiske.
  Då en av de som jag åkte tillsammans med har kontakter där uppe så hyrde vi faktiskt en stuga vid en av Kaitumsjöarna (den mellre sjön). Detta har både fördelar och nackdelar. Fördelen är att du har en fast bostad med förnödenheter osv. plus att du kan få med dig betydligt mer packning ut då du slipper bära allt. Nackdelen är att du inte blir så mobil utan utgår från en och samma plats hela tiden.
  Nästa vända kommer vi nog att hyra samma stuga men ta med oss tältet för nån 2-3-dagarstripp ut i ”vildmarken”. Terrängen är dock rätt extrem runt där vi var så att vandra är ingen lätt marsch precis… Detta upplägg gillar jag – man får lite av båda världar, framför allt kan man välja vilket man vill ha – tältlivet eller ”lyxliret”…

  Filmer kommer förhoppningsvis under vintern/våren, men vågar inte lova längre då den skulel kommit ut i höstas redan, men slutproduktionen har ännu inte börjat klippas…

  Ska spana in din blogg också!

 10. Mikael skriver:

  Det är ju lite mer hardcore uppe i vårat fjäll en tex i trysil där vi varit ett par år i rad.
  Man kan inte ta ”bilen” där uppe :P
  Kaitum sjöarna lät ju intressant.
  Sen ut o vandra på fjället till avlägsna rödingpölar
  är ju också riktigt spännande. Den stugan ni hyr är den till allmän
  uthyrning?? Ser fram emot filmen!
  //Skitfiske!

 11. Daniel skriver:

  Får du ut bilen så är det bara att gratulera ;-)
  Är du snäll kan jag fixa fram kontaktuppgifterna till dig. Han hyr gärna ut den till fler.

  Ang. helikopter ut så tar ni den i så fall från Stora sjöfallet (fiskeflyg.se tror jag du hittar dem på). Kostade ca. 11 000 kronor tur och retur för oss (med två helikoptrar (6 personer)).

 12. Berra skriver:

  När kommer ”riktiga” filmen… Skulle va kul å se…har fiskat riktigt mycke i det där området! Hade bra!

 13. Daniel skriver:

  Den kommer framåt, vet inte mer. Du får väldigt gärna dela med dig om tips på platser i området – gärna smågölar inom vandringsavstånd med bra fiske….

 14. Berra skriver:

  Ok! Klart jag kan göra det, vart exakt har ni erat ”basläger”? Maila gärna mig om ni vill ha nått tips…vill dock inte skriva allt för mycket här så alla kan läsa…vissa ställen vill man ju ha för sig själv, men jag kan säga att sist ni va där va ni inte långt ifrån helt sjuka rödingsvatten! ;) Kan skicka några bilder på mail sen!