Planerad resa

Snart är det dags – för årets första ordentliga fiskeresa!
Söndag vecka 23 bär det av. Det blir en vecka i Blekinge och Småland med siktet inställt på främst vild öring. För första gången ska vi även testa på lax och havsöringsfiske i Emån (helt nytt för oss båda (så har våra läsare några tips så hör av er – antingen via mail eller en kommentar på detta inlägg – allt av värde är intressant, vart ska man, tekniker, flugval etc.).

Fem stopp är inbokade (enbart två nätter på vandrarhem så att vi har frihet att röra oss som vi vill med tältet under armen som vi vill under veckan). Dessutom har vi en dag ”över” som vi får se vad vi gör av…

Mycket film, mycket foton och ni kan naturligtvis följa oss här på bloggen. Vi ska försöka uppdatera åtminstonde några gånger per dag – så se till att följa bloggen under vecka 24!

Nedan ser ni rutten samt lite information kort om de ställen vi spanat in. När vi började titta på denna resan hade vi verkligen önskat att hitta en liknande karta över södra sverige – så håll till godo och har ni fler smultronställen hjälp oss att fylla på kartan (posta en kommentar eller maila oss så lägger vi in det i kartan)!
Visa Fiskeresan 2010 på en större kartaDet här inlägget postades i Blekinge Smålandsresan 2010, Öring, resor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.