Förberedelser inför Tiveden ’10

Varje år runt den här tiden åker vi till Tiveden för att fiska lite regnbåge och öring. Det har blivit något av en tradition som vi försöker hålla liv i. Ursprungligen är det Jag, Samuel samt svärfar Gunnar (något år med bonus när Adam följde med). Föregående år instiftades även ett vandringspris (ägare sedan ett år tillbaka är Samuel – men det hoppas vi förändra på!).

Nu till helgen är det så dags för årets tur. Med förra veckans fantastiska fiske i Hökensås så hoppas vi att vi ska kamma hem bättre fiske än tidigare år denna gång. Förberedelserna är i full gång, i helgen blev det bland annat ett gäng med streamers i olika färger och mönster.

Flugfiske Förberedelser inför Tiveden ’10
Flugfiske Förberedelser inför Tiveden ’10

Klippte snabbt ihop några klipp från förra årets vända till Tiveden. Ingen fisk men mycket skitsnack som vanligt. Håll till godo!Det här inlägget postades i Flugbindning, Flugfiskefilmer, Tiveden, Tiveden 2010 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Förberedelser inför Tiveden ’10

 1. Sussi skriver:

  Bara till att önska er ett riktigt SKITFIKSE!!! Tack för en underhållande film, fnissar som vanligt åt humorn och ironin!

 2. jo fin film där. Inte mkt fiske dock men får hoppas det blir lite mer action i år. Jag kommer såklart att gå hem med statuetten i år med, men jag kan ju ta med den iaf och visa er den, så får ni en glimt av vad ni aldrig kan få :) he he
  vi hörs på ons Daniel om en hökensås tur på torsdag då. Eller baltak. kvittar för min del. Ha det gött

 3. Daniel Eriksson skriver:

  Lätt att vara kaxig innan (det vet jag av egen erfarenhet från förra året…)!

  Baltak eller Hökensås spelar ingen roll för min del. Var jäkligt kul på Hökensås sist så kanske lika bra att ta en vända till nu när fisket verkar bra?
  Strandgölen verkade fullbokad dock :(