Fiskesuget växer och graderna går uppåt

Ja nu visar termometern stadiga 6 grader varmt. snön smälter som bara den och fiske suget ökar för varje minut som går. Snart så måste det ju ha smält tillräckligt i åarna och man kan ut och testa sina ny bundna flugor. Det lär bli mycket nymffiske till en början men jag hoppas kläckningarna inte ska bli allt för sena nu när det har varit en sån lång vinter.
Jag har fyllt upp 4 boxar med flugor och står beredd med flugspöt i handen och så fort man kan se lite öppet vatten så ger jag mig iväg.

här är min foam variant av en dagslända som är en av alla nya mönster som ska testas i år. Jag binder dom i vit foam för att lätt själv kunna färga flugorna till den färg som jag vill ha. När jag färgar använder jag mig av Letrasets ProMarkers, en väldigt bra vattenfast tusch som finns i väldigt många olika färger och nyanser.

Flugfiske Fiskesuget växer och graderna går uppåt

Min dagsländor/fjädermyggs ask
Flugfiske Fiskesuget växer och graderna går uppåtDet här inlägget postades i Flugbindning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Fiskesuget växer och graderna går uppåt

  1. Daniel Eriksson skriver:

    Jag får rapport imorgon hur det ser ut uppe i Baltak av han på jobbet som har sträckan i Tidan. Han är där över helgen så bestämmer mig efter det om jag åker ner till nästa helg eller om jag väntar till påskhelgen…

  2. dom uppdaterar hela tiden på hökensås hemsida om det "Baltak nyheter". det ser ut som att det går att fiska snart så jag drar nog dit snart nu

  3. Daniel Eriksson skriver:

    Ska vi boka in premiär i helgen då?