Det här är livet – öl och flugfiskemässa!

Ja, så kan det låta ibland, se t.ex. vårt senaste klipp som är från Flugfiskemässan nedan.
Var tänkt att bli en dag på mässan i fredags efter att Samuel tagit sig upp till Stockholm – det blev två till slut – både fredag och lördag.
Träffade mycket folk och blev, om än mindre än i fjol, en del shoppat. Bland annat lite bindningsmaterial, en ny håv var, ett spö till lillebror. Men kanske främst en massa inspiration både till bindandet och fiskandet. Tyvärr ligger ju snön kvar så ett litet tag till får vi vänta, men börjar kännas som att det är på gång snart, de bara måste det vara!

Fanns inget som stod ut denna gång på mässan. En tråkig sak var att alla föredrag kändes som det jäktades igenom alternativt att föredragshållaren fick avsluta innan han (ja, för det var faktiskt inte ett enda föredrag som hölls av en kvinna, könsfördelningen är verkligen anmärkningsvärd inom flugfisket!) var färdig. Synd att man inte hade lite pengar kvar så hade man verkligen kunnat fynda på Rädda Laxen-auktionen, eller vad sägs om en ny komplett flytring för 300 kr, resa upp till Lappland med kort och stuga för 2000 kr eller en resa till Argentina med 3-rätters middag i en vecka för 5000 kr (värde 38 000!)… Blir att spara till nästa år ;-)

En frisk fläkt på mässan var Charles Jardine – en galen äldre man från Storbrittanien. Såg både hans föredrag och hans kastuppvisning, den senare var väldigt bra faktiskt. Nedan är 7 minuter av denna uppvisning/lektion.Det här inlägget postades i Flugfiskefilmer, Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Det här är livet – öl och flugfiskemässa!

  1. tjenare. det är nått fel på filmen. den går inte att titta på. står att den inte är tillgänglig

  2. Daniel Eriksson skriver:

    Vet de, vet inte varför dock… försökt hitta info om de på youtube men hittar inget, skickar upp en ny…

  3. Daniel Eriksson skriver:

    Ny film uppe…