Att binda med Polychenille

Här är den utlovade videon kring att binda med polychenille.Det här inlägget postades i Flugbindning, Flugfiskefilmer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Att binda med Polychenille

  1. sjyst fluga. Gött med lite bindfilmer.
    det har smält som bara den ute nu så jag undrar om det inte går att fiska i baltak nu. dom har inte uppdaterat nått än men dom sa att det började släppa i onsdags och då va det ju inte ens milt ute. Skulle du komma ner till helgen eller va det nästa? ha det gött

  2. Daniel Eriksson skriver:

    Om vi bokar in nästa helg så blir det både denna och nästa (påskhelgen) jag drar ner… men åker bara nu till helgen om det är ok att fiska, får som sagt status imorrn så bestämmer mig nog efter det.

  3. jag kan iaf lör. vet inte om jag kan sluta tidigare på fre. ska kolla upp det. Jag har mailat baltak och frågat om hur det ser ut. det borde ju iaf vara öppet på de lite mer turbulenta delarna.