Längtar och binder

Jo längtan och ivern inför årets förste fisketur blir bara större och större. Snart så tror jag att jag blir galen. Men det är ju tur man kan lugna ner sig med lite flugbindning.
Här är ett litet axplock av vad jag bundit senaste tiden

här är lite torrisar. Några dagsländor, nattsländor och fjädermygg.

Flugfiske Längtar och binder

och här har vi en Hasarfluga (äggläggande nattslända) i toppen och sedan 3 våtflugor att kombinera med.
Flugfiske Längtar och binder


Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar till Längtar och binder

 1. frida skriver:

  Finns en till som verkar längta till fiskesäsongen. Jag kan ju säga att det inte är jag iaf…

 2. Linda skriver:

  hahah!.. och inte är det jag heller! Vem kan det vara då? :P

 3. Daniel Eriksson skriver:

  Jag vet inte vem det kan vara…

  Översta bilden går inte klicka på, vill se i stort format! Kommer upp bilder på nybundet från mig i veckan också. Satsar väldigt mycket på ett fåtal flugor men många av dem detta året. så Försöker göra runt 10 av sort iafall.

 4. konstigt. jag redigerar och testar igen. översta bilden är lite grusig men men.

 5. nu funkar det för mig att se bilden. så jag tror det är fixat.

 6. jo många av varje är bra jag har gjort typ ett tiotal av dom mönster jag tror mest på. så flug askarna är fyllda och beredda att fiskas med. så nu binds det mest för att fördriva tid.
  ha det gött

 7. Daniel Eriksson skriver:

  Köpt mig en helt ny ask (kanske ska posta ett inlägg om det!), så långt ifrån fylld…
  Är bilderna tagna med nya kameran?

 8. jo men de blev lite dåliga pga ljuset så jag försökte fixa det i fotoshop men det blev inte så lyckat. orkade inte ta om bilden heller så det får bli så. men men

 9. har tagit en del katt bilder för att öva upp både stilla sittande och aktion bilder. det är som natt och dag om man jämför med en vanlig kamera. det kommer bli kul sen när man kan ta lite fina fiske bilder. men en så länge så snöar det bara. 20cm till idag här. suuuurt.

 10. Andreas Åberg skriver:

  Tjena! Har följt er blogg ett tag och jag måste säga att den är mycket trevlig att läsa. Lägger upp en länk till den på min blogg. http://www.abbesfishing.blogspot.com Helt sjukt va man längtar efter våren nu, solen har ju iaf börjat visa sig nu så förhoppningsvis smälter elendet bort snart. Ha det fint!
  /Andreas