Ursäkta oss

Vi får ursäkta oss. Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar på sista tiden. Vädret är inget roligt just nu och för oss flugfiskare handlar det mest om att sitta inne och binda flugor Jag har senaste tiden (i brist på annat) sorterat upp mina flugor i 4 olika askar. Två torrflugeaskar med Dagsländor + fjädermygg i den ena och Nattsländor + div landinsekter i den andra. Sen har vi en med nymfer, puppor, larver, våtflugor, spiders, och en box för streamer fisket. Har även gjort en stor rensning bland flugorna och sorterat bort gamalt skräp och flugor som jag inte tror på…
Men snart kan jag inte hålla mig längre om det bara blev lite mildare några dagar så man kunde kasta lite fluga i baltak. Så som det ser ut på deras hemsida så är det inte mycket av ån som rinner fritt och det är väldigt svårfiskat. men man längtar ju så…
Ni får ha det gött och jag hoppas det inte är för långt kvar till en tripp ut med flugspöt..

Flugfiske Ursäkta ossDet här inlägget postades i Flugbindning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.