Månadsarkiv: november 2009

Det är farligt på jobbet i bland.

Ja nu är man inte vacker, en rejäl blåtira. Fick en distanskloss från en nyjuten betongvägg i ögat. dom sitter kvar när man rivit formen och är kilformade så man måste slå med hammaren från ena sidan väggen så att den flyger ut på andra, där jag då stod. Pang och aj aj aj.
men man får trösta sig med lite flugbindning och godis. He he.

Flugfiske Det är farligt på jobbet i bland.

Publicerat i flugfiske Övrigt | 6 kommentar

Segt höstväder

Ja nu när vädret är grått, och det är mörkt när man kommer hem från jobbet, så är det svårt att hitta nån inspiration att fiska. Man längtar ju så ivrigt till våren, när kläckningarna sätter igång igen, men det känns så långt borta nu.
I veckan har det mest blivit lite sorterande i flugboxarna och så har jag bundit nån enstaka fluga. Fiske filmer konsumeras det också endel.
Best of Bård o Lars är favorit för tillfället. Det är en sammanfattning av en Norsk serie som utspelar sig från mitten på 90talet till början 2000talet. en mkt underhållande serie med väldigt utflippad humor och fantastiskt öring fiske runnt om i världen. Så om ni har lite tråkigt hemma en dag så rekomenderar jag denna film för att väcka fiskeglöden igen.

Publicerat i flugfiske Övrigt | Kommentering avstängd