Tillbaka i Småland och dags för Säsongsavslutning

En vecka efter havsöringshelgen är det dags att avsluta säsongen nere i Småland/Västergötland. Jag reser med pick och pack ner till gamla Jönköping, givetvis med buss (jag arbetar nämligen på ett bussföretag). På lördag ska jag möta upp Samuel för att spendera två hela dagar med vatten upp till höfterna – ska bli otroligt kul att fiska tillsammans med Samuel igen och återse våra gamla favoritvatten! På något konstigt sätt ser jag denna gången mer fram emot att få snacka skit och ljuga med Samuel än jag gjort tidigare. Kanske beror det på den begränsade umgänges kretsen man har här i Stockholm? Kanske beror det på att det var ett bra tag sedan man var iväg och fiskade tillsammans och inte kunnat lufta sina teorier kring fiske på länge. Oavsett vilket så ser jag verkligen fram emot helgen som kommer, det ska bli skitkul!

Som planen ser ut nu så lär det bli en vända till Baltak, Hökensås och eventuellt även till Nissan. Det beror lite på fisket och orken att förflytta sig ner till Nissan… Jag ska försöka mig på att blogga live från våra äventyr ute i skogarna.
Håll i fiskehatten och följ med oss under helgen som kommer!Det här inlägget postades i Baltak, Hökensås, Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Tillbaka i Småland och dags för Säsongsavslutning

  1. Gött. Vi hörs i kväll om hur vi lägger upp fisket. Jag är riktigt peppad nu. Hear köpt mig en sjunklina som ska testas i hökensås. kul. vi hörs

  2. Sussi skriver:

    Ska hålla ett vakande öga både här och i Baltak om vi nu åker dit på söndag ;)