Baltak 13-09-09

I söndags den 13 sep. drog jag och Daniel till Baltak igen. Eftersom Daniel bor i Stockholm så får man ta vara på tiden när han är och hälsar på i Jönköping. Vi drog dit så vi va där vid kl 10. De få timmarna vi hade i Baltak utnyttjades väl, vi fick nog totalt en 20 fiskar tillsammans, men många var väldigt små. Man undrar i bland om det har rymt en hel del smått från dammarna, för jag tror inte att dom sätter ut så små fisk. Men en del hyfsade fiskar blev det trots allt. Daniel fick upp ca 7 stycken som låg runt kilot. Jag fick bara upp tre men en var iaf. lite större – ca 1,5 kilo. Och det är ju störst fisk som räknas. he he.

Flugfiske Baltak 13 09 09

Daniel tog även en på torrfluga vilket gjorde resan ännu roligare. Däremot var fisken inget praktexempel. Den var väldigt sargad efter slagsmål i uppfödningsdammarna, fenorna va riktigt bitna och nosen ärrad.
Ja det blev en väldigt trevlig sväng denna gång även om fisket inte var lika bra som förra resan, vilket jag tror beror på att jag var där på kvällen då och dom stora fiskarna vågade sig fram. vi åkte hem kl 5 för Daniel skulle ta bussen hem igen till Stockholm.
Ps. Jag får ursäkta att bilderna blev lite suddiga. Fel inställningar. Ds

Flugfiske Baltak 13 09 09Det här inlägget postades i Baltak, Regnbåge, Tjecknymffiske, torrflugefiske och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Baltak 13-09-09

  1. Daniel Eriksson skriver:

    Så var de de där med taggningen igen ;)