Gädda i Risbrodammen

I går den första augusti åkte jag och Gunnar( min flickvänns pappa) till Risbrodammen för att fiska lite gädda. Vi tog bara en tur på dan så det antagligen fina kvälls fisket ute blev. Men tre mindre gäddor blev det iaf. Gunnar som spenderat över 100 kr på en wobbler lyckades ta en gädda på det så det betalade sig väl då.
Jag testade att flugfiska lite med en grön zonker som jag bundit på en jiggkrok. Jag tänkte att det kanske kunde lura en och en annan abborre men det blev en lite gädda som tog min lilla illgröna zonker. sista kastet innan vi rodde tillbaka ,vid kl kvart i 8, så tog jag en liten gädda till på ett blankt skeddrag. Det var en väldigt fin dag på sjön och det var tråkigt att man inte kunde stanna längre för då hade det nog dragit i gång på allvar. Men det får bli nästa gång.

Flugfiske Gädda i Risbrodammen

Flugfiske Gädda i Risbrodammen


Det här inlägget postades i Gädda och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Gädda i Risbrodammen

  1. Daniel Eriksson skriver:

    Kul att ni äntligen kom iväg! Dessutom lyckades ni få något, första gäddan på fluga oxå!
    Snart är jag "hemma" igen och satsar på minst 4 fiskedagar innan norge….