Baltak – ett kärt återseende

Var ett tag sedan jag besökte Baltak iom. flytten till Stockholm. Men under denna vecka har jag befunnit mig i Jönköpingstrakterna igen, och hunnit med två vändor till Baltak.
Först i tisdags tillsammans med Samuel och lillbrorsan Adam. Var bra fiske men otroligt många tappade fiskar (vi tre fick upp runt 8 fiskar ihop tror jag).
Jag och Adam bestämde oss för att ta revansch idag (torsdag). Adam som inte lyckades landa någon fisk i tisdags tog direkt kommandot över Tidan och landade på tredje kastet en regnbåge på 900g.
SJälv landade jag totalt 6 fiskar och tappade ett flertal. Två fiskar tog jag på torrfluga vilket var en bra uppvärmning inför Norge.
Adam som landade sin första flugfiskade fisk visade att han kan och slog storebror med totalt 7 landade fiskar – varav en fin öring på 700g.

Alla 7 fiskar Adam tog upp togs med samma mönster med tjecknymtekniken. Mönstret var en nymf i storlek 12 med guldskalle, kropp av guldtinsel och en stjärt av flash. Ett hett tips just nu för er som ska till Baltak närmaste tiden!

Nästa blogginlägg kommer med väldigt stor säkerhet att handla om Norge… stay tuned!Det här inlägget postades i Baltak och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.