En kortis förbi Baltak 07-07-09

Hej.
I dag så åkte jag och och min flickvän Linda ut på en liten utflykt till Skövde där vi shoppade lite i stan. Och på vägen hem så tog vi en liten sväng förbi baltak. Linda fick testa på lite tjecknymffiske vilket blev hennes debut med ett flugspö i handen. Hon var väl inte jätte glad i fisket men naturupplevelsen var ju fin. Men hon fick en lite fisk iallafall, eller ja, en väldigt väldigt liten fisk hade lyckats fastna på kroken. kul.
För min del så fick jag en lite mindre regnbåge plus att jag tappade två i samma storlek. vi stannade i knappt 3 timmar och precis innan vi skulle sticka hem så ryckte det till i linan och jag drog till. Mothugget kändes tungt och så ryckningarna där efter, inte alls så livliga och sprattlandes som de lite mindre fiskarna. Det kändes bra. Jag fick drilla en stund inan jag kunde skymta fisken. Två kilo bedömde jag den till. En fin regnbåge tänkte jag. Jag kämpade länge ute i strömmen med den, gång på gång gjorde han tjurrusningar, jag hade gjort slut på min 0,14 tafs och jag hade bara 0,12 på för tillfället så jag ville inte pressa för hårt. När jag fick en ordentlig titt på den så såg jag till min förvåning att det va en öring. En öring i 2 kilos klassen!! Blev ännu mer koncentrerad nu, denna måste jag bara få upp. Och med en skicklig håvning av linda så var fisken landad. vilken skönhet.
Här kommer lite bilder från eftermiddagen

Linda tjecknymfar för första gången
Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09
och med litet litet resultat.
Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09

Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09
här tappar jag precis en liten regnbåge
Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09

Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09
drillning med högsta koncentration
Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09
och vilken fisk sen!!
Flugfiske En kortis förbi Baltak 07 07 09Det här inlägget postades i Baltak, Öring, Regnbåge, Tjecknymffiske och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till En kortis förbi Baltak 07-07-09

  1. Daniel Eriksson skriver:

    En riktigt fin Öring – grattis!
    Kul att du fick med Linda ut också – och att hon fick något!