Fem fiskar från Nissan

En dag spenderad i Nissan. Dagen började fint med kalasväder och humöret på topp. Dagens mål: ta lite fisk på torrfluga.
Väl framme vid campen och fiskekortet betalt gick jag denna gång nedströms campen (förra gången vi var där åkte vi uppströms til sågverket). Hittade ett par riktigt fina ställen med lite småforsar och smådammar – helt perfekta för att hålla lite småöring- tyvärr sågs dock ingen fisk till, varken genom polaroidglasögonen eller några vak.

Träffade på en norrman under förmiddagen som spinnfiskade som fått två och fått upp fyra igår – lät ju bra, då finns det ju fisk i alla fall!
Tiden gick och spaningen efter vak kändes allt mer hopplös. Blindfiskade lite här och där med mina torrflugor utan någon lycka. För att återfå mod tog jag mig tillbaka till bilen, njöt av statoilmackan och hörde mig för vart man skulle gå – tyvärr inga bra tips. Lite tråkigt att man inte kan få lite mer guidning när man är där. Är det någon som vet så borde det ju vara hon som äger stället, men väldigt svårt att få hjälp – fisk finns det överallt i xon 2var det enda svar jag fick – yeah right!

Med magen ”fylld” tog jag bilen upp till sågverket och försökte där i stället – utan bättre lycka.
Bilen ner till sjön för att testa på nedersta sträckan av området – ingen bättre lycka.
Tillbaka med bilen till campen där jag startade dagen – ingen lycka.

För att få lite ryck i spöt ställde jag mig sista halvtimmen och kastade på småfisk – fem, vad jag tror var Löjor, lyckades jag ta upp i storleken 10-15cm. Var ändå lite kul fiske trots storleken.

Jag fick dem på torrfluga, så dagens mål blev väl ändå uppfyllt, om än inte riktigt så jag hade tänkt från början…

Nästa utflykt planeras till torsdag. Då måste jag få något, har inte fått speciellt mycket senaste vändorna så börjar tro att jag tappat känslan för det här. Nä så ä det såklart inte, intalar mig själv att det hä är lugnet före stormen så en riktig fin sak är nog på gång, hoppas de blir snart bara!Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.