Ingen rolig tripp

Jag var i Baltak en sväng i går. kom dit vid 4 och köpte mig ett efter middagskort. det var rätt mkt folk och dom bästa platserna var upp tagna så jag fick testa lite andra ställen till en början. efter typ 40 min så blev ett av mina favoritställen ledigt och jag ställde mig där. det dröjde nog inte mer än 5 min så hade jag en fisk på. En stor fin abborre på knappt ett kg det var ju inte vad jag hade räknat med. Och vad jag inte hade räknat med var att mitt spöskulle gå av heller. Men det gjorde det… Himla surt. och inte hade jag med mitt andra spö heller så det var bara att packa ihop grejorna och dra hem igen. Abborren fick simma tillbaks. så nu får man väl punga ut med mer pengar för ett nytt spö. jag återkommer om det.
/samuelDet här inlägget postades i Baltak och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Ingen rolig tripp

  1. Schatzisfiske skriver:

    hahaha!! inte bara jag som drar abborre i Baltak!!

    http://schatzisfiske.blogg.se