Månadsarkiv: februari 2009

Bindning och fiske med husmask

Tjenare.
Här kommer en lite film av mig när jag binder min favorit fluga innom czechnymphfisket (husmasken). O lite fiske bilder från Baltak. (för bättre bild tryck in HQ knappen)

Publicerat i flugfiske Baltak, Flugbindning, Flugfiskefilmer, Regnbåge | Etiketter flugfiske , , | Kommentering avstängd

Första av två nya spön

Lade för ett tag sedan ut en köpesannons på Edge då jag letade ett #4 spö, fick en hel del intressanta svar. Beslöt mig till slut för att köpa ett Streamstix Evolution (1900 kr).
Men dagen efter fick jag svar på ett av mina PM där det stod att säljaren varit borta på semester och därför inte svarat tidigare. Han hade ett Orvis Trident till salu, relativt hårt fiskat men han ville bara ha 500 kr för det så beslöt mig för att nappa på erbjudandet.
Bestämde träff idag när jag var i Stockholm och träffade en riktigt trevlig kille som lovat mig visa sina guldställen i sommar när jag flyttat upp till storstan.

Precis plockat fram spöt och det känns riktigt fint och i betydligt mycket bättre skick än jag väntade mig för 500 kr. Nedan en dålig bild på spöt.

Flugfiske Första av två nya spön

Nu återstår bara att hämta ut det andra spöt så har man två att fiska med på nästa tur, får se om jag behåller båda eller gör mig av med något av dem.

Publicerat i flugfiske Övrigt | Etiketter flugfiske | Kommentering avstängd

Flugbindning på resande fot

Reser till Stockholm varje vecka i jobbet så för att ha något att göra när man ligger på hotellet på kvällarna har jag gjort mig ett litet ”travelkit” för flugbindning.
Innehåller lite av varje, så här kan det se ut på mitt hotellrum:

Flugfiske Flugbindning på resande fot

Publicerat i flugfiske Flugbindning | Etiketter flugfiske | Kommentering avstängd